Tips om flytte tvers County

January 29

Eventyr flytte til en ny stat er ofte motvirkes av det enorme omfanget av prosessen. Langrenn flytte innebærer mer enn lasting bilen og på vei til et nytt liv. Nøye planlegging og forberedelser sikrer alle dine eiendeler kommer i ett stykke og sunn fornuft forblir intakt. Mens nødhjelp og fartsdumper kan fortsatt oppstå, forbereder en grundig flytteplaner deg for håndtering uventede problemer under langrenn flyttingen.

Organisasjon

Opprett en organisatorisk strategi for flyttingen tidlig i prosessen. Utvikle en personlige Sjekkliste som dekker alle aspekter av flyttingen. Dette inkluderer ting som å velge en mover, endre din postadresse, planlegging transport, slå av hjelpemidler for din gamle bolig og starter hjelpemidler for ditt nye hjem. Detaljene i listen varierer avhengig av din spesifikke situasjon. Legge til datoer på hvert trinn i kontrollisten for å opprette en bevegelig tidslinje. Dette vil holde deg på sporet slik langrenn farten holder seg på sporet. Bygge i tidsbuffer konto uventede problemer som kan forsinke prosessen.

Skala tilbake

Hvis du ikke er koblet til dine eiendeler, vurdere å selge, eller donere dem før du flytter. Kjøpe nye elementer når du ankommer. Dette sparer på bevegelige kostnader og forlater mindre for deg å pakke og koordinere. Selv om ikke du deler med dine større eiendeler som sofa og recliner, sortere gjennom mindre varene inne din hjem å kvitte seg med rot. Flytte er en ideell tid å eliminere alle de ekstra du aldri bruker.

Logistikk

Bestemme hvordan du vil flytte dine eiendeler langrenn. Alternativene spenner fra lessing din egen lastebil og styre det selv til en full service flytte selskap som pakker og transporterer dine eiendeler. Den kommer ned å personlig preferanse og budsjettet. Bestemme om du vil ha mer kontroll over elementer av hvis du heller vil ha mindre stress ved å la noen andre håndtere arbeidet. Vurdere mengden kjøretid kreves hvis du gjør trekket selv. Også lage ordninger for transport kjøretøy å det ny bestemmelsesstedet.

Destinasjon ordninger

Forsterke din overnatting på målet før du embarkerer på farten. Enten du kjøper et hjem, leie en leilighet eller bo på hotell for et par uker, kontroller at er din overnatting klar før du ankommer. Ta vare på alle hjelpemidler å sikre at du har de grunnleggende nødvendigheter hjemme. Hvis du ansetter en bevegelig selskap, holde tilbake nok klær og toalettsaker å komme deg gjennom til lastebilen kommer.