Tips om ansettelse Movers

June 26

Tips om ansettelse Movers

Ansette et bevegelig selskap kan virke som en enkel prosess, men vurderer livets eiendeler og verdisaker står på spill, er det viktig å gjøre lekser. Finne riktig movers og betale en rettferdig pris for jobben krever litt av forskning på de potensielle selskapene. Forbrukerne bør vite visse rettigheter når ansette et bevegelig selskap. Riktig planlegging og forberedelser for flyttingen kan gjøre hele opplevelsen mindre stressende og mer effektiv.

Finne en pålitelig bevegelse selskap

Sjansene er at de fleste som ønsker for å leie et bevegelig selskap begynne ved å se i og online. Mens dette kan være en god start, er det viktig å følge opp potensielle selskaper ved å få referanser og se etter siste klager. Avdeling av transport forbruker klage databasen viser flyttebyråer som har hatt klager filen mot dem. Better Business Bureau holder state-by-statlige oversikt over klager mot disse selskapene. Velg minst tre flyttebyråer og gjøre noen undersøkelser for å finne den mest anerkjente og kostnadseffektiv. Be dine venner, familie og kolleger om noen gode movers de anbefaler. Få anslag fra disse selskapene og skrive ned spørsmål du har når de kommer hjem. Alltid blir skrevet estimater og bevis de har oppdatert forsikring.

Den beste tiden å flytte

Tiden av året, kan måneden og selv hvilken dag i uken du bestiller din movers påvirke pris og tilgjengelighet av deres tjenester. Mai til September er de travleste månedene for flyttebyråer. Familier foretrekke vanligvis å flytte når skole er ute og været er bedre, så kan det være vanskeligere å få selskap av ditt valg i denne perioden. Prisene er generelt lavere fra høsten til våren, så booking movers deretter kan være fordelaktig. Midten av måneden er også en bedre tid til å flytte, siden de fleste mennesker trenger å få inn eller ut av hjemmene sine rundt den første eller siste måneden leieavtaler utløper og leie kommende grunn. De midterste ukedagene er også mer tilgjengelig for flyttebyrå å reservere. Booking din movers minst en måned på forhånd er alltid en god idé.

Ut av staten flytter

Flytte fra én tilstand til en annen endringer måten flyttebyråer lade kundene, men tilbyr også mer beskyttelse til forbrukere på grunn av føderale lover. Flyttebyråer er pålagt ved lov å gi heftet, "Dine rettigheter og plikter når du flytter." De må være registrert i en tvist ordning program og bære tilstrekkelig ansvarsforsikring. Når du flytter folk over stats-linjer, belaste disse selskapene av vekt og kjørelengde. Når estimatet er gitt, husk dette og vise dem alle rom inkludert lagrede elementer så vekten er riktig beregnet. Forstå som Betalingstyper er akseptert og husk at et estimat er akkurat det. Lastebilen er veid og vekten av innholdet bestemmes; Du kan betale mer eller mindre avhengig av resultatene.

Pakking og planlegging Tips

Når pakking huset opp farten, spesifisere alt. Verdisaker som smykker og sjelden art skal transporteres du eller noen du stoler på. Movers også spesifisere innholdet de beveger seg, så før du signerer lager arket, sammenligne de to listene og bosette uoverensstemmelser før lastebil forlater. Når lastebilen kommer på det nye stedet, sjekk alle elementer for skade før arket igjen. Hvis noen elementer er skadet, kan du gjenspeile dette på originalversjonen (førerens kopi). Hvis skaden er funnet etter at de forlater, har kunder alternativer for innlevering krav. Hvis kunden pakker sitt eget hus, tilbyr mange flyttebyråer ikke ansvar for disse elementene.