Tips om å male små rom

September 23

Tips om å male små rom

Vanlige råd for maleri små rom er å male dem hvit eller en svært lys farge. Mens maleri et lite rom svart kan resultere i en hule-lignende stemning, kan du velge farger med personlighet. Du kan selv feire smallness og bruker dypere farger, eller selv en faux finish, som er ofte overveldende i et større rom. Overflaten feil og uregelmessigheter er også tydeligere i et lite rom, så forberede veggene med forsiktighet.

Velg farger

Male vegger en mørkere enn taket i stedet for alle i samme farge. Øyet trekkes opp og rundt omkretsen av rommet, gi illusjon av rom og høyde. Eksperimentere med dypere nøytrale farger, for eksempel varm brun eller beige. I stedet for valg av lysere farger på maling fargeprøve, se til de mid-tone og mørkere på samme stripen. Mettet farge varmer opp liten plass; ingen maling gjør en liten rom ser romslige, så satse på en varm og koselig atmosfære.

Dekorative effekter

Små rom, som hall bad eller vaskerom, er et perfekt sted å eksperimentere med faux eller dekorativ maling eller dramatiske dukker av farge. For drama, vurdere en faux marmor eller svamp malt effekt, eller sjekk ut noen metalliske farger. Male vegger en varm nøytral og male en vegg en dyp versjon av det nøytrale gi effekten av dybde, eller fokusere oppmerksomheten på en arkitektonisk eller innredning aksent peis, speilet eller del av kunstverket. Male striper på veggene i et lite rom "strekker seg også" plassen.

Trim maling

Hvis malt tre trim i rommet er i god form, male den skarpe eller kremaktig hvit dimensjon og fremheve det. Hvis trim er slått opp, male det samme farge som vegger eller en subtil nyanse lysere.

Forsiktig forberedelse

Unngå snubler over møbler eller sprut maling på dine eiendeler mens maleri ved å helt fjerne rommet før du begynner. Forbered alle flater nøye. feil er mer tydelig i små rom. Vask veggene med mildt såpevann vann og fylle sprekker, hull og dings med sparkelet lime. Sand reparasjonene og kjører hånden over overflaten for å føle slik det er. Hvis du trenger å matche tekstur, Kjøp bokser aerosol tekstur spray, som tilsvarer de vanligste vegg og tak strukturer. Prime veggene med generell latex primer før maling dem.