Tips om å male et hus med en Airless malingssprøyte

December 25

En airless malingssprøyte kan gjøre maleri virke som en enkel jobb. Det er viktig å vite hva du skal se etter når du velger en airless maling sprøyta, og også være klar over hva som kan gå galt når du bruker en. Feil bruk av en male sprøyta kan opprette går og drypper som kan være vanskelig å bli kvitt i sluttproduktet.

Test det første

En airless sproyta er under mye press og kan ha mye kraft bak når du bruker den. Før du peker sprøyta på overflaten du maling, peker det på et stykke papp å teste og justere den. Bli kjent med avstanden du trenger for å opprettholde fra overflaten for å få en med frakk. Bli vant til riktig bevegelse for å levere en konsistent strøk med maling, og også bli vant til å slå maskinen av og på. Hvis du aldri har brukt en airless sproyta før kan så det være en erfaring for de første minuttene av bruk. Ikke start bruke maling på virkelige overflaten du ønsker for å male før du har fullstendig testet og justert sprøyta.

Utarbeidelse og bruk

Når du forbereder et rom, eller noe annet område, til å male med en airless sproyta, dekk området i plast. Motsetning til valser eller pensler, kan maling partikler fra en sprøyta Drive i mange forskjellige retninger og lande på møbler eller familie arvestykker helt over rommet. Lå plast på møblene i rommet, og sørg for å tape plast til noe område som du ikke vil være maleri.

Når du bruker sprøyta Kontroller at er du klar til å male. Unngå å ta pauser i mer enn 20 minutter fordi maling kan begynne å tette slangen og forårsake et rot når du begynner å bruke den igjen. Gamle klær, en lue eller plast hodet dekker som dekker alle håret, beskyttelsesbriller og en maske hvis mulig å beskytte øynene og ansiktet og hansker for å beskytte hendene.

Advarsel

En airless malingssprøyte branner ut maling med mye trykk bak. Unngå peke spissen på hendene eller deler av huden som trykket kan tvinge malingen til å komme under neglene, eller bryte huden og forårsake blødninger. Hvis du opplever dette legehjelp umiddelbart.