Tips om å holde Snapdragons blomstrende

April 13

Tips om å holde Snapdragons blomstrende

Få snapdragons (Antirrhinum) å holde blomstrende innebærer fjerning av brukt blomster, beskjæring og berikende jord. Andre tips for maksimal bloom, inkluderer holde jorda fuktig og gi fortrinnsrett steder der snapdragons får mye sol, men ikke mest ekstreme varmen av dagen. Lokale klimaet har også en stor innvirkning på blomst syklusen og om snapdragons fungere som ettårige eller stauder.

Ettårige Versus stauder

For å forstå blomst sesongene av snapdragons--som er kategorisert som ettårige i de fleste deler av Nord-Amerika, er det nødvendig å vurdere Hovedforskjellen mellom ettårige og stauder. Ettårige planter er planter som dør i vinter og er plantet for neste vekstsesongen. Stauder forblir levende fra en vekstsesongen til neste. Snapdragons som er beskyttet mot kulden kan vinter i nordlige statene. Men gjøre de fleste som "kommer tilbake" det av selv-såing.

Missouri botaniske hagen klassifiserer de viktigste treslag snapdragon (A. majus) som en "anbud flerårig" i US Department of Agriculture (USDA) kaldt hardførhet soner 7 til 10 hvor Vintrene er varm nok til å holde plantene i live hele året. Men det betyr ikke helårig blomstrer.

Lengde og Timing av Bloom

Snapdragons foretrekker et temperaturområde på 40-80 grader Fahrenheit. I områder der sommervarmen er mild, snapdragons blomst fra spring gjennom fall hvis vannet, matet og deadheaded riktig. I områder med ekstreme sommervarmen, som Mississippi, vokser de i løpet av sommeren, men vanligvis bare blomst fra høsten til våren.

I områder med overdreven varme somre, kan plante snapdragons i deler av gården med øst eksponeringer forlenge blomst tid ved å gi ettermiddag skygge for å kjøle planter. Tilsvarende i kjøligere klima, kan snapdragons snuggled opp mot huset blomstre lenger inn i høst. I det dype sør er det best å plante snapdragons høsten. I Nord forlenger våren planting blomst tid.

Solen, jorden og fuktighet

Riktig vekstforhold øke blomst for noen plante. Snapdragons skal plantes hvor de vil få minst fire timer med sollys daglig. Bland gjødsel og massevis av organisk materiale i jord til dybde på om lag 9 inches før planting. I likhet med de fleste hageplanter, snapdragons som en jord pH som er litt surt (6 til 6.5). De trenger minst en tomme av vann per uke, men våt jord vil stunt eller drepe dem.

Deadheading og beskjæring

Fjerne (deadheading) falming blomstrer før de begynner å sette frø er en viktig tips for å forlenge blomstrende snapdragons. Men sier Missouri botaniske hagen at hvis blomstrende synker dramatisk etter den første runden av blomster, det kan være nødvendig å rense flere inches fra toppen av planter og legge til ekstra gjødsel. For å forhøye antallet av blomster, hugge av noen av de anlegg tipsene å oppmuntre bushiness.

Varme-Hardy utseende Alike

Varme-tolerant anlegget Angelonia augustifolia, som ofte kalles sommer snapdragon, er en flerårig i USDA soner 9-11 og blomstrer fra juni til oktober. Det er ikke medlem av ekte snapdragon klanen, men er en slekt med Antirrhinum i maskeblomstfamilien (Scrophulariaceae). Angelonia blomstrer ligne på antirrhinums som ikke har "Haisommer."