Tips & knep å sikre dekk Rail nedenfor

June 5

Tips & knep å sikre dekk Rail nedenfor

Legger til en kortstokk hjem gir en ny måte å nyte utendørs og kan selv forbedre ditt hjem verdi. De fleste dekk inkluderer rails, med noen bygge koder krever rails for å hindre faller på dekk som er over en viss høyde. Det er mange måter å installere skinner, men å sikre dem nedenfor skjuler maskinvaren og gir dekk strukturelle integriteten.

Inn plasseringspinnene

Dekk skinner kan legges til etter den opprinnelige konstruksjonen eller de kan være en del av planen fra begynnelsen. En måte å sikre dekk rails nedenfor er å montere dem på innlegg som er del av dekks strukturelle ramme. Når du planlegger de vertikale innleggene som vil støtte dekk på bakken, utvide noen av dem ved flere føtter å tjene som rail innlegg. Gjør dette med innlegg på hjørnene av dekk og hver par føtter langs rette kanter. Innleggene vises mot dekks utenfra, gir deg mer dekksplass og gjør din skinner vises integrert i utformingen.

Topp skinnene

Topp skinnene på en kortstokk er vannrett skinnene som er festet øverst på de loddrette innleggene. Topp skinnene tjene som et sted å sette objekter og et strukturelt montering poeng for pickets, som er loddrett elementer som henger ned men ikke gi en struktur for rekkverket. For å sikre topp skinnene nedenfor, bore i utenfor ansiktet av hvert innlegg å produsere en kanal med en oppadgående vinkel som gjør det mulig å feste den øverste skinnen uten å spiker eller skruer sin mot.

Botton Rails

En kortstokk bunnen rail er horisontalskinnen som er knyttet til innlegg noen inches over dekks gulvnivå. Du kan knytte en bunnen rail ved boring og skru den nedenfor i en vinkel, akkurat som med en øverste skinnen. Bunnramme kan også være langs bunnen av dekk, innlegg og pickets å spenne dem mot vind. En bunnen rail som ligger langs den dekk gulvet kan gjøres fra en 4-ganger-4 med hakk kuttet ut for hvert innlegg. Skruen eller spikrer oppover gjennom dekkets gulvplanker er den enkleste måten å sikre en bunnen tog som gir styrke og skjuler maskinvaren til å sikre den.

Måle skinner

Sikre dekk skinner fra under er litt mer komplisert enn feste dem ovenfra eller bare spikrer dem i sidene av innlegg og dekks ramme. Konto ekstra presisjonen du trenger, ta spesiell bekymre måle. Sjekk hver post lodd, loddrett grad av nivå, for å sikre at din skinner rett. Når spikerslag eller skru oppover gjennom rafter eller dekket gulv for å sikre en rail, måle tykkelsen av materialet som avgjøre riktig for din festene.