Tips for voksende blod appelsiner i Sør-Florida

October 24

Blodet oransje er kjent for sine crimson kjøtt og juice som en hybrid mellom en mandarin og en pomelo. Selv om mye mindre enn vanlig appelsiner, smaken er søt, tangy og rik. Farge av blodrøde kjøttet er et resultat av det perfekte voksende miljøet av temperatur, lys og vanning syklus, og blodappelsiner er oftest vokst i Middelhavet-type klima. Selv om frukten kan vokse i sørlige Florida og langs Gulf Coast, kan fargen og smaken ikke fullt utvikle fordi klimaet ikke er tørr nok, så det anbefales å vokse blodappelsiner enten innendørs eller i de kjøligere månedene.

Voksende plassering

Den beste blodappelsin smaken og fargen vil sjelden utvikle i Florida utendørs med mindre det er perioder i kaldt vær, så sørlige Florida er det best å vokse dem innendørs å kontrollere temperaturen, spesielt i et drivhus. Pass på å transplantere annethvert år for å sikre riktig root vekst. Hvis du vil vokse blodappelsiner utendørs uansett, husk på at appelsiner vil fortsatt smaker godt, men ikke har signaturen mørke fargen. Velg en utendørs sted at ansikter Sør der vinkelen på solen vil endres med årstidene. Hvis mulig, plukke et sted ved en vegg som vil absorbere Florida dag varmen og langsomt slipper den natten. Ta en spasertur rundt huset et par ganger hele dagen å finne de beste stedene for voksende sitrus. Det må ha god luftsirkulasjon og nok plass for vekst.

Lyseksponering

Blodappelsin trær vil nyte lyse Florida lys i de sørlige områdene, men du vil ikke jorda tørke også raskt mellom Pottejorden eller det vil suger fuktighet ut av trerøtter. Ideelt sett blodappelsin treet skal få morgensolen og filtrert ettermiddagssolen. Hvis blodappelsin treet i en container, holde i tankene at jo større beholderen, tregere jord vil tørke ut.

Gjødsling

Siden sitrustrær er slike tunge matere (og blodappelsin trær er intet unntak), er det viktig å bruke en balansert flytende Organisk gjødsel hver tre-fire måneder, særlig fordi Floridas jord er godt drenering. Velg en bestemt gjødsel for sitrus eller blod appelsintrær med høyt innhold av mangan, sink og jern.