Tips for Unblocking toaletter

May 7

Tips for Unblocking toaletter

Toalett tresko ofte oppstår på toppen av den stramme-buet felle delen av kampen og er grunnen til at fleste holde en stempelholderen hendig i sine hjem. Stempler kan legge press som vil tvinge vannet gjennom røret og presse ut tresko. Men for mer alvorlige tresko må du kjøpe en skap kvernen, fleksibel drain rengjøring våren eller bruke en kjemisk renne/toalett unblocking løsning. Ved hjelp av riktig metode og verktøy kan du rydde opp din tette så raskt og rent som mulig.

Stempelet

Sette på gummihansker først for å beskytte huden og klær. Bruk vernebriller og holde et vindu eller dør sprakk for ventilasjon hvis bruker en kjemisk renne løsning. Prøv å bruke en stempelholderen først. Bruk en plunger med en flens (en mindre runde rør stikker av bunnen) i stedet for cup-stil, som er mer egnet for vasker og badekar. Unngå å la for mye luft i stempelet cup vil komprimere og fungerer som en støtdemper og tresko får ikke så mye kraft. Hvis stempelet er fylt med vann, vil styrken være mye mer effektivt, så "burp" din ventilen for å vippe den opp som du senk det i vannet. Hvis toalettet er full av vann, er det mulig at du må kausjon noen ut før det er bare halvfull eller du kan ha et rot. Hvis det er tomt, fylle den halvveis med vann. Dekk avløpet åpning med stempelet helt under vann. Trykk og dra raskt i 15 til 20 sekunder uten å løfte stempelet av avløpet. Hvis vannet synes å være drenering riktig, kan du prøve å skylle toalettet.

Skap Auger

Hvis stempelet ikke synes å gjøre jobben, kan du prøve en skap kvernen som kan presse gjennom den U-svingen av toalett røret. Start ved å plassere kvernen slutten i bollen med bøyde spissen opp. Crank og trykk ned på håndtaket mens du holder verktøyet skaftet stadige. Skru til hele kabelen har gått ut, og deretter hente det ved Spy og trekke samtidig. Vannklosett fjerne. Kjøre kvernen gjennom en gang hvis vannstrømmen fortsatt virker litt treg.