Tips for rengjøring utvendig murvegg

January 22

Tips for rengjøring utvendig murvegg

Utvendig murvegg kan utvikle en myriade av flekker, som moss, mold eller skitt. Rengjøring disse flekker så snart som mulig vil hjelpe ytre murstein ser bedre. Rengjøring murstein kan være litt komplisert som det må tørke samtidig for å sikre at murstein fargen er ensartet.

Strøm vask forsiktig

Kraft vask utvendig murstein nøye for å sikre at det blir ren, men at du ikke sprekk eller gropen murstein. Velg en høytrykksvasker som er fullt justerbar. Starte rengjøringen murstein på laveste trykket. Sakte øke presset til murstein blir ren. Forsøk aldri å rengjøre utvendig murvegg som sprakk eller pitted som trykk vask vil gjøre sprekker verre og kan ødelegge murstein.

Bruke rengjøringsmiddel

Rensemiddel vil hjelpe løsne flekker, som lar deg bruke mindre press og vil redusere sannsynligheten for skade på din murstein. Bruk en mild bleike løsning. Skrubbe løsningen over murstein med en middels-børste. La løsningen sitte i flere minutter før trykk vaske murstein.

Rene fra bunn til topp

Rengjør utvendig murstein fra bunnen av murstein til toppen, som vil holde hele murstein stykket våt mens du rense den slik at den tørker i deler. Hvis murstein tørker i deler, har den en gradering med farge.

Rengjøring tidsplan

Brick er relativt lite vedlikehold. Rengjør utvendig murvegg minst én gang hvert år for å fjerne moss, alger og mugg rester. Rense det oftere hvis din murstein er spesielt moldy eller har en masse alger på den. Spot Rengjør murstein for å fjerne dyr avføring. Gjør dette snarest du legge merke til seg å sikre de ikke bosette seg i murstein hvor de vil være vanskeligere å fjerne.