Tips for rengjøring teppet flekker

December 24

Hvis gulv er dekket med tepper, er deretter rengjøring teppet flekker en vanlig vedlikehold oppgave. Noe kan falle eller søle på teppet, og mens oppryddinger kan være enkel til tider, noen flekker er bare for sta å tørke. Når teppet blir en vanskelig flekk, er det noen tips om hvordan du fjerner det med felles husholdning forsyninger.

Behandle flekken

En av de viktigste tipsene for rengjøring teppet flekker er å rense den så snart som mulig. Faktisk bidrar holder den fuktige også til å gjøre noen renhold teknikk mer effektivt. Første er å bruke eller lage gulvteppet rensning løsning og spray flekken. En enkel teppe rengjøringsmiddel kan gjøres ved hjelp av en liten natron, eddik, boraks og ammoniakk blandes i vann. Tillate løsningen å sitte i noen minutter på flekken, la tensider og syrer i renere start å bryte ned flekken.

Rengjøring for hånd

Når løsningen er lov til å sitte i noen minutter, spray den på nytt og bruker en skrubbe børste forsiktig jobbe løsningen i teppet. Dette vil bidra til å løsne flekker fra tepper fibrene. Bruk en klut eller håndkle for å blott opp flekken. Plasser den over flekken, trykk den ned, deretter snu den over og gjenta. kan du spray flekken området på nytt, og deretter bruke en klut eller håndkle for å gni flekken bort.Hvis flekken er fortsatt der, spray området igjen og la løsningen sitte i lengre tid. Hvis du gjentar prosessen sprøyting, skrubbe og blotting stained området, skal flekken komme ut.

Blodflekker

Hvis teppet er farget med blod, kan du bruke hydrogenperoksid på flekken. Prøv å sette den på mens den ennå er våt. Hvis flekken har tørket, mette den med vann først. Hydrogenperoksid reagere med blod, løsne det fra teppe fibrene. Etter la det fungere for noen minutter, bruke scrub pensel til å ytterligere løsne flekken. Blot det bort, så spray området med gulvteppet rensning løsning og la det sitte i noen minutter. Skrubbe og blot overflødig til flekken er borte.

Gulvteppet rensning apparat

Et annet alternativ er å bruke gulvteppet rensning apparat. Pre-spandere flekken med et rengjøringsmiddel, tillater den å suge flekken og løsne det fra teppe fibrene. Bruke scrub pensel, skrubbe i en sirkelbevegelse for å løsne flekken enda mer. Når flekken er pre-behandlet, bruk Tepperensing maskinen for å trekke opp flekken. Maskinen vil også blande vann og sin rengjøringsmiddel i flekken og børster vil agitere teppet fibrene som inntaks trekker flekken av teppet.