Tips for rengjøring Mold

October 19

Tips for rengjøring Mold

Mold er en levende ting som vokser og trives i varme, fuktige områder i ditt hjem. Du kan lukte dank duften av mold noen ganger før du ser det, spesielt hvis mold vokser innenfor vegger som følge av en usett avløp lekkasje. Mold er farlig å puste og bør fjernes snarest en fagmann om nødvendig.

Finne Mold

Mold vokser i fuktige, mørke hjørner av huset. Bad og kjøkken og steder der du har innendørs vann er oppvekststeder for mold. Sjekk under-vasken skap, rundt kantene av vasker, badekar, dusj og toalett, og langs bunnen av veggene der en lekkasje eller overflyt har medført mold å vokse. Mold kan også vokse på tepper, spesielt hvis polstring og subfloor blitt mettet etter en dårlig spill, lekkasje eller storm. Vinduskarmene er også kandidater for mold hvis de ikke lukket ordentlig og fuktighet kommer i.

Fikse problemet

Før rengjøring mold, fikse den underliggende datakilden fuktighet, for eksempel utett rør, dårlig sel eller kjæledyr wetting tepper. Du må kanskje leie en profesjonell til å komme og hvor kilden til fuktighet som forårsaker mold kommer fra. Du kan eventuelt ha mold på innsiden av veggen, som krever en ekspert å oppdage. Hvis formen er større enn 3 kvadrat fot, kan du rengjøre det selv.

Rengjøring Mold

Skrubbing mold flekker med en svamp eller pensel er vanligvis ikke nok til å drepe mold. Mold trolig vil komme tilbake etter denne behandlingen. Nonporous overflate, som glass, metall, fliser, dusj vegger eller benkeplater, kan rengjøres med en blanding av nonammonia såpe og vann. Bare skrubbe mold bort. Veldig porøse overflater som teppe polstring, papir og gips kan ikke være helt kvitt mold og bør forkastet og erstattet. Fjerne mugg fra tre ved sliping området etter første rengjøring med såpe og vann.

Desinfisering området

Når formen har vært skurte bort med såpe og vann, bland 1/2 kopp blekemiddel med 1 gallon av vann. Fyll en sprayflaske med denne blandingen og Mette alle berørte områder med den. La det stå i 15 minutter, respraying om nødvendig å holde overflaten våt. Rense området med vann og tørr brønn.

Forholdsregler

Når du arbeider til ren mold, Beskytt deg ved å arbeide i et godt ventilert område med åpne vinduer. Bleach er en svært giftig stoff som ikke kombinere godt med noe annet enn vann. Aldri blander blekemiddel med ammoniakk-baserte produkter, og gjelder ikke blekemiddel til en overflate som er vått med ammoniakk. Bruk et ansikt maske og gummi hansker når du arbeider med både mugg og blekemiddel.