Tips for Mold fjerning fra Vinyl

February 28

Muggsoppsporer er ofte funnet i luften, og når de lander i et område med ideelle forhold, for eksempel fuktig temperaturer eller litt sollys, de kan vokse og spre lett. Heldigvis er rengjøring mold fra vinyl en enkel prosess.

Små deler

Små deler av mold på vinyl rengjøres lett med en sprayflaske vinduspusser eller universalrengjøringsmidler. Spray området med støvsugeren og bruk en fuktig klut til å arbeide renere i mold. Skyll med vann og tørke ren med en frisk klut.

Store deler

For store deler av mold, ta en stor bøtte og fylle den med en kombinasjon av 70 prosent vann og 30 prosent klor. Kombinasjonen av en gallon av vann, 1/3 kopp pulverisert vaskerom såpe, 2/3 kopp pulverisert Leather cleaner og en quart av flytende vaskerom såpe er også vellykket i å fjerne mold fra vinyl. Bruk enten en makt sprayer utenfor jobber eller en svamp eller klut for innendørs jobber.

Betraktninger

Når rengjøring vinyl, bruker ikke ufortynnet klor, flytende smør remover eller møbler polsk fordi disse kjemikaliene kan skade vinyl. Når rengjøring med hendene, alltid bruke hansker for å beskytte hendene dine.