Tips for lodding i avløp

July 19

Lodde kobber rør for rørleggerarbeid kan være en nødvendig ferdighet i gjør rørlegger reparasjoner selv. Lodding er ikke en vanskelig ferdighet å plukke opp, er øve med rester av kobber lurt før settling for virkelige jobben. Andre tips vil holde deg fra å gjøre feil, samt gjøre jobben går litt lettere.

Flamme

Ikke gjør feilen å bruke for mye varme første gang du prøver lodding. Ifølge "Home Repair Guide," ligger den varmeste delen av lodding fakkelen på spissen av indre flammen. Hvis du direkte fakkelen slik at denne delen av flammen varmer røret til fluks begynner å sizzle, trenger du ikke å skru opp varmen.

Øye sikkerhet

Fjerne din kontaktlinser og ha et par briller å sikre sikkerheten når lodding. Røyk produsert av lodding rør kan gjøre seg under kontaktlinser og produsere alvorlig irritasjon, ifølge "Better Homes og Hagens avløp trinn." Alle bør ta skritt å bruk beskyttende øye briller om de briller eller ikke.

Ventilasjon

Bruk en liten vifte for å gi ekstra ventilasjon når lodding for å unngå puste i røyk. Røyk som produseres av lodding flux kan irritere og skade slimhinner. De med respiratory problemer bør ha en respirator selv i godt ventilerte steder.

Fuktighet

Vann i røret kan holde det blir varmt nok til å danne en sikker felles fra prosessen med lodding. Avløp linjen og deretter sette inn et lite stykke brød i røret. Brødet vil absorbere fuktighet og oppløser lett når du kjøre vann gjennom rørene når den lodding er fullført.

Unngå brannskader

Loddet røret kan bli veldig varmt, og det er ingen åpenbare tegn som en pipe avkjølt. Alltid gi røret nok tid til å avkjøles før håndtering. Trykk i røret gjennom en dempet klut til å sørge for at røret har kjølt seg ned nok slik at du ikke bli alvorlig brent.

Fakkelen sikkerhet

Du kan forhindre potensialet for en alvorlig ulykke ved alltid å gjøre en vane å slå av propan fakkel straks du er ferdig med å bruke den. Ta deg tid til å sørge for at ventilen er helt lukket før fakkelen til side. Dette vil forhindre skade hvis fakkelen tilfeldigvis faller over mens fortsatt tent og forebygge ulykker forårsaket av noen som er uvitende om at fakkelen lyser fortsatt.