Tips for landskapsarbeid drenering

November 21

Tips for landskapsarbeid drenering

Dårlig drenering er skadelig for et verft, forårsaker stående vann, karrige områder og andre eyesores. Det er flere måter å forbedre et landskap drenering så mye vann ikke bygge opp rundt planter og gress. En enkel dreneringssystemet vil samle vann og direkte fra gården. Installere drenering grøfter og legge oksygen til din jord er noen forholdsregler du kan ta for å bedre forholdene berørt av dårlig drenering.

Planlegging en dreneringssystemet

Installere en grunnleggende dreneringssystemet er den mest effektive måten å løse store drenering problemer. Det første trinnet i dette prosjektet er å kontakte din lokale myndigheter og bli kjent med bygningsstandarder. Mange kommuner krever detaljerte planer og inspeksjoner for nye eller endrede drenering. Det er nyttig å opprette et diagram av verftet og identifisere lavtliggende områder. Planlegg å installere avløpsrøret fra problemområder i en nærliggende innbindingsmarg eller soakaway med den korteste og retteste veien mulig. Justeringen av lang eller buet kloakkledninger er mer sannsynlig til å mislykkes over tid.

Drenere rørene

Typisk er avløpsrøret brukes en perforert PVC-rør. Noen rør er perforert på toppen eller bunnen, mens andre må perforeringer rundt absorberer overflødig vann som har mettet jorden. Røret skal være minst 4 inches i diameter og satt i drenering grøft på 1 til 2 prosent karakter. Hvis du må delta i to lengder av rør, bruk T kontaktene. Stammen av T kontakten vender mot himmelen og bør være dekket med et drenering rutenett tillate vann røret.

Drenering grøft

Grave en drenering grøft langs bunnen av en skråning er en enkel løsning. En drenering grøft vil bære vann unna, men i motsetning til underjordiske drenering rør, en grøft er lettere å vedlikeholde. Høyt volum av vannet og rusk som går fra en skråning kan raskt tette området fører til en pipe. Linje sidene og bunnen av en drenering grøft med ert grus blokkere rusk mens vannet går gjennom grus. Dreneringsgrøfter er lavt vedlikehold når regelmessig fjernet av rusk. Knytte dem i landskapet ved å plante hardfør busker eller gress langs forsiden av grøften.

Forbedre jord

Det er vanskelig for planter å trives på land med dårlig drenering. Når en grunnleggende dreneringssystemet er installert, forbedre kvaliteten på jord i karrige områder. Snu jorda og legge like deler kompost og innfødt matjord å øke oksygen og gode bakteriene. Hvis jorden har en tykk leire konsistens, kan du bygge en hevet blomst seng over området fylt med matjord og kompost. Hvis du vil installere en gangvei gjennom området, kan du vurdere å bruke grus. Vann penetrable overflaten er lavt vedlikehold og forbedrer områdets drenering.