Tips for hvordan du rengjør klimaanlegg

May 22

Holde klimaanlegget rene hvis du vil kjøre på topp effektivitet er viktig. Effektiviteten av et klimaanlegg er alle om å holde rene luft sirkulerer. Du bør gjøre en fast vane å rengjøring aircondition spoler når de bli skitne. Å sette av denne oppgaven vil resultere i en kontinuerlig forringelse av evnen til systemet å kjøle huset.

Utenfor enheten spoler

Den skitne siden aircondition spoler er de som står overfor i airstream mens ren side ansikter fra airstream. Børste vekk alle løst smuss og rusk fra spolen med stiv pensel. Du kan gjøre penselen arbeide mer effektivt ved å tisse skitten på spoler med en utendørs coil renere som arbeider for å myke opp skitt.

Innendørs spoler

Tilgang til innendørs spoler på fordamperen enheten kan være vanskelig, men hvis du har tilgang dem, rengjøre dem minst en gang i året. Neglisjere å rense disse spoler selv eller ha dem rengjøres med en profesjonell kan medføre en betydelig reduksjon av av klimaanlegget. Før det skjer, vil skitne innendørs spoler føre til stadig høyere kostnader avkjøling.

Vifte

Trykkluft eller vann er den mest effektive måten å rengjøre blåseren på en sentral klimaanlegg. Mer skitt som bygger på viften, mindre effektive er det til å flytte luft over kjøling spoler og deretter inn i huset. Hvis du ikke har tilgang til en presset rensesystem, kan du fortsatt gjøre en fullgod jobb rengjøring ved hjelp av en støvsuger som avfall er ikke fet.

Vinduet enhet spoler

Fjerne en portable klimaanlegg helt fra sin plass i vinduskarmen for riktig rengjøring. Fjern metalldeksel slik at du kan få tilgang til innendørs og utendørs spoler. Du kan bruke en gammel hårbørste for rengjøring vinduet enhet spoler. Kontroller finnene på klimaanlegg, og rette ut noen svømmeføtter som har fått bøyd.

Vinduet enhet indre sløyfer

Spray en standard husholdning rengjøringsmiddel direkte i spolen av rom aircondition-enhet. Tillate renere å arbeide i spoler i noen minutter og skyll med vann. Tillate overflødig vann å kjøre i kjelen som danner bunnen av vinduet slik at det kan tømme utendørs.

Vinduet enhet finnene

Løsne CoILen av vinduet slik at du kan slå den ytre nok å arbeide på innsiden overflaten av aluminium finnene. Ren med en børste, vann og hushold cleaner. Hvis spoler er meget skitne, bruk en spesiell utendørs coil renere. At vindu enheten tørke helt før du installerer den i vinduskarmen.