Tips for hvordan å gjengi en tyrolsk Finish på en vegg

May 9

En render er en type mørtel brukt som en dekorativ, værbestandige finish over en utvendig murvegg eller stein overflate. Laget av sement, fin sand og kalk, brukes rendering mørtel vanligvis i flere strøk, med det siste laget som "finish." Mange ferdig effekter, som glatt stukk, rustikk engelsk hytte eller marblelike travertin, kan brukes med render, og hver formidler en dekorativ se mørtelen. En tyrolsk finish, som er også kjent som en Alpine finish, er en dekorativ finish som oppsto i Alpine området i Østerrike.

Beskrivelse

En tyrolsk finish, som kan gjøres i en rekke farger, er utformet for å gi en værbitt utseende og ujevn, ofte grus, tekstur til veggen der det brukes. I motsetning til gips eller sement utførelser motstår denne typen finish sprengning. Også beskytter veggen fra regn og snø og gir noen isolasjon. En tyrolsk finish er produsert av sprøyting eller kaste gjengi mot veggen ved hjelp av en tyrolsk flimmer pistol. En rekke teksturer og mønstre er mulig, avhengig av hvordan pistolen brukes, og mål kan også bli pusset ned, noe som resulterer i en "gned tyrolske finish," ligner på en knockout ned taket tekstur.

Verktøy

En tyrolsk flimmer pistol er det viktigste verktøyet, må du utligne finish. Denne håndverktøyet inkluderer et reservoar gjengi, en spindel med som ledninger og en sveiv som er festet til spindelen. En spenning bar kan du justere hvor mye slutt du bruker. Du trenger også en bøtte og murskje blande finish med vann før du kan bruke den. Når ferdig blanding helles inn i flimmer pistolen, spindelen plukker den opp og vipper det på veggen som du slå håndtaket. Elektrisk drevet versjoner er også tilgjengelig.

Underlaget

Før du kan bruke tyrolske finish, veggen må rengjøres grundig og sprekker i veggen må repareres. Hvis du bygger en ny mur, må du bruke en undercoat og flere mellomliggende lag først. Disse strøk hjelpe selv overflaten og gir vedheft for etterbehandling pelsen. Hvis du er oppussing en gammel mur, vil deretter rengjøring og reparere veggen være nok.

Basefarge

Legg 1.05 til 1.32 gallons av rent vann til en 55 pund bag av finish, og bland grundig i minst ti minutter. Blandingen blir kremet og litt klissete. Påføre første strøk med en sparkel å oppnå en plan overflate. Bruk en ripe kam å lett skraper overflaten av grunning, deretter vente 24 timer å kurere.

Ferdig strøk

Tape og dekker alle områder du ikke planlegger å gjøre for å beskytte dem mot sprut, deretter blande en ny gruppe med finish. Bruke en sparkel gjelder en. 15 - til.20-tommers strøk av avslutning bakgrunnslaget. Så bruk tyrolske flimmer geværet å utføre fire til seks tynn tyrolske ferdig. For å oppnå konsistente resultater, må du holde pistolen på samme vinkel under hele programmet og flytte på en konstant hastighet. Kanten bør forbli våt mens du arbeider eller en skillelinje vil forbli i ferdig når du er ferdig. Remix mål før du fylle din pistol. Det kan være vanskelig å oppnå et godt resultat uten tidligere erfaring eller praksis.