Tips for gardinstenger

October 8

Når du har plukket ut perfekt gardinene å fullføre ditt hjem innredning, velge rett stenger på å henge dem. Det finnes flere typer stenger og en rekke dekorative elementer som kan knyttes til dem. Rette gardinen stangen, montert riktig kan, utfylle din gardiner som et sted å henge dem, legge til en final touch av stil til din innredning.

Shopping for gardinstenger

Før du forlater huset å finne de perfekte gardinstenger, måle vinduene som de vil bli hengt. Opplysningene måling er viktig å kjøpe den riktige maskinvaren. Gardinstenger sorteres i butikkene etter lengde. Andre faktorer å vurdere er og plasseringen av vinduet og typen gardiner du vil bruke.

Typer gardinstenger

Spenning stenger er det beste valget for innfelte windows, som de har gummi tips og våren mekanisme for å holde dem på plass. De er tilgjengelige i både runde og ovale former og kan brukes med lomme gardiner og de som henger ringer. Flat stenger er grunnleggende, rimelig stenger som kan brukes med noen lette gardiner, enten de har en lomme å mate stangen gjennom eller trenger å henge med ringer. Runde café stenger er også bra for en rekke av gardiner. Dette kommer i forskjellige utførelser og farger og har ofte dekorative stykker som kan skrues på endene. Swing, eller portiere, stenger er ideelle for bruk i hjørnet eller karnapper, som de er hengslet for å samsvare med formen i vinduet. Andre materialer som tre stenger og kabler brukes også i stedet for stenger for å henge gardiner sammen med høyre parentes.

Hengende gardinstenger

Hvis gardinstenger du har valgt ikke kommer med brakettene å henge dem med, kan du lese emballasjen for å finne ut hvilken parentes må. Typen verktøy du trenger vil avhenge av stenger du Kjøp og av veggene i hjemmet ditt. Du vil drille små hull å installere parentesene, så sørg for at du har den riktige typen av borekronen for bruk på gips, tre, stukk eller annet materiale. Du må kanskje også en stud finder til å avgjøre hvis det er en stud kan du henge braketten på eller hvis du må skifte bolter støtte braketten. Les emballasjen til brakettene å avgjøre hvis den nødvendige skruer eller følger, eller hvis de må kjøpes separat.