Tips for bruk av Epifanes lakk på en båt

December 9

Du kan forstå grunnleggende om Epifanes lakk gjelder treverk på båten, men du kan gjøre noen ting for å få de beste resultatene mulig. Del av prosessen er forbereder tre og forbereder lakk, en viktig detalj. Du vil ikke bruke feil penselen, heller, og når ferdig, du en glatt, speilblanke finish som ser ut som det er et dusin strøk dypt men ikke er.

Stripe lakk

Stripping lakk tar tre ting: varme, skraper og en logisk tilnærming. Begynne i en ende av området som du ønsker å fjerne lakk. Varmepistol kan varme lakk, og som det begynner å rynke i varmen, kan du begynne å skrape den bort med maling scrapers i en rekke størrelser og former. Ta den øverste lag av først, deretter holde bredt skraper vinkelrett på overflaten og trekke det over tre mens du holder den rett opp og ned.

Stripe fuger og gjøre reparasjoner

Gamle caulk er et blys på en ny lakk jobb. Trekke det scape det ut det fra skjøtene med skraper, en meisel eller en kniv. For lite sømmer kommer sailmakers' nåler i hendig. De selges i forskjellige bredder og er tre sider. Hvis du slår nålen så trekantet kroppen peker nedover, kan du sette den under caulk og bruker kroppen for å spaken caulk ut. Reparere en skadet tre før du starter prosessen med revarnishing treet.

Børsten

Bruke en naturlig lakk børste lakk. Inspisere bust som ender skal deles og pensel bør ha en metall - helst rustfritt - ferrule og en tre-håndtak. Bust bør være kortere rundt utsiden og lengre mot midten av penselen, gir bust en "meislet" form.

Vask pensel med mineral ånder før du bruker det fjerne støv og skitt fra bust. Hvis du ikke gjør det, vil du bare dra støv i lakk. Ikke bare kan dette la støv i lakk, men støv dratt bak bust kan innlemme luft inn i overflaten, og du vil ende opp med bobler - en uønsket effekt.

Fikse lakk

Tynn første strøk av lakk med 50 prosent. Gni den første strøk av lakk ut som en flekk. Når flere tynnet strøk med lakk er brukt for å forsegle tre, bruke lakk på full styrke. Unngå å få støv i lakk; Rengjør alt før du starter, og bære fuktig disponibel papir coveralls.

Får "Dybde" i lakk

Bruke rimeligere lakk å bygge opp dybden av lakk. La det tørke helt, da sand den med sliping blokker begynner med 320-korn sandpapir og bytte til mindre-korn papir før du er polering lakk med en 600-korn blokk. Bruke det dyre klart lakk å oppnå dybdefølelse riktig brukt lakk er kjent for.