Tips for å starte et avløp bedriften

July 8

For å starte et avløp bedriften, trenger du mer enn bare kunnskap av handelen. I mange tilfeller, faktisk er det mer arbeid bak kulissene enn ved å faktisk gjøre en jobb. Her er noen tips for å få den av bakken, og unngå det gå ned avløpsrenna.

Lisens og forsikring

Først må de riktige lisenser og sertifiseringer. Dette kan variere stat til stat eller by til by, så forskning hva som er nødvendig i ditt område.En Master rørlegger lisens er høyeste lisensen rørlegger kan ha, og bortsett fra tjene som bevis på din erfaring og kompetanse, er det effektive i en markedsføring. Hvis du har en lisens og forsikring, bør du alltid markedsføre deg selv som "lisensiert og forsikret." Selv om kravene varierer land må søkere søker en Master lisens vanligvis Journeyman lisens og minst tre til fem års erfaring i handel.

Verktøy og utstyr

Du trenger riktig verktøy og utstyr. Disse inkluderer pipe skiftenøkkel kanal låser (tang), en rørleggere slange, øvelser og skrutrekkere. For en detaljert liste over avløp verktøy, kan du se nedenfor.Du må også bestemme din spesialitet. Vil du gjøre det meste bolig arbeid (toalett, vask, bad reparasjon, varmtvannsberederen installasjon og fjerning, etc.), eller vil du ta større jobber (drain rengjøring, vannledning pauser, jobber som krever graving, etc.)? Denne ville hjelpe avgjøre hva du trenger. Du bør også ha en stor bil, som en pickup lastebil eller van, beste transport verktøy og materialer.

Kundebase

Det er en god idé å utvikle og vokse en kunde base før du offisielt får din bedrift oppe og går. De fleste rørleggere ville mye heller ha arbeid i kø før deres "grand åpning" enn sit og hjem og vent til telefonen ringer. Hvis du er en rørlegger arbeider for en annen virksomhet, snakke med noen av din nåværende kunder og kanskje nevne at du åpner din egen virksomhet, og kan gjøre det samme arbeidet mindre expensively.

Reklame

Ord-av-munnen annonsering går langt i avløp bedriften. Anbefalinger fra venner og slektninger bære mye vekt. Andre former for annonsering inkluderer den gule sider og online annonsering eller grassroots innsats som flyers og postkort sendt hjem i ditt område.