Tips for å spare på oljefyring kostnader

October 6

De som stoler på fyringsolje for å holde sine hjem varm om vinteren vet at svingninger i prisen på olje kan skape kaos på nytte regninger i den kalde årstiden. Nødvendigheten av varme betyr at du må betale hva går prisen er å være komfortabel i ditt hjem. Siden det er lite du kan gjøre med oljeprisen, bør du ta nytte av noen måter å redusere vannforbruket olje og lagre på hva du bruker på dette verktøyet.

Off-Peak fylling

En av måtene du kan spare mye på fyringsolje koster hver år er å planlegge fremover. Oljeprisen er basert på tilbud og etterspørsel. Når folk trenger det mest, det er da prisene toppen. Når ingen kjøper den, kan du ofte få en god avtale.

Med dette i bakhodet, prøve å kjøpe din hjem oppvarming olje på tiden av året når du ikke trenger den. Det er tøft å gi slipp på pengene når det virker ikke haster, men du vil bli glad du gjorde da kulden setter inn og systemet er allerede satt til å gå for den første eksplosjonen av vinteren. Oljeprisen kan være betydelig lavere i sommer. Sjekk med din lokale leverandør å sammenligne Sesongprisene fra året før i juni versus November å se hvor mye penger kunne du ha lagret forrige sesong.

Isolasjon

Varmen i hjemmet vil prøve og slippe gjennom den minste mellomrom. Når det blir utenfor, det erstattet med mer varme fra varmesystem og derfor bruker mer olje. Du bør holde så mye varme luften som i hjemmet så lenge som mulig.

Holde dører lukket der et utkast kan suge den varme luften ut, og aller viktigst, sikre din isolasjon er tilstrekkelig. Isolasjon i veggene bør være tykk nok for typen været oppstår vanligvis. Isolasjon under gulv som lett kan installeres fra en crawlspace kunne hjelpe spare betydelige penger på fyringsolje. Isolerende varmtvannsberederen slik at den beholder mer varme og bruker mindre olje kan resultere i betydelige besparelser. Plassere lufttett Forseglinger rundt bunnen av dører kan også hjelpe.

Tuning systemet

Olje-brenning systemet sannsynligvis fungerer til en viss grad uansett om den er stilt og renset ut nylig. Men bli effektiviteten til systemet hindret betydelig hvis den ikke brukes. Hvis varmesystem ikke har blitt renset ut og stilt profesjonelt i nyere historie, er det en sjanse du kaster bort penger. Det vil koste deg litt penger å få en tekniker å ta vare på melodi opp og rengjøring, men oddsen er du vil hente inn tap i løpet av en hard vinter.

Ifølge Inspectapedia nettsted, kan noen tune opp og rense ut prosedyrer spare deg så mye som 26 cent på dollaren på grunn av økt effektivitet.