Tips for å rydde opp snø igjen fra vinter

February 24

Tips for å rydde opp snø igjen fra vinter

Snøen smelter vanligvis som været varmes opp og dagene forlenge. Skyggelagte områder og nordsiden av bygninger, men holde snø lenger. Hvis det var mye snø om vinteren, kan hauger av snø vare godt inn i våren. Snø er den viktigste kilden til nedbør i mange fjellet soner, men hindrer våren arbeid og andre prosjekter. Det finnes enkle måter å rense snø uten å bryte ryggen din.

Verktøy for flytter snø

En enkel Snøskuffe er ofte alt du trenger å rydde opp snø igjen fra vinteren. De siste restene av snø er vanligvis komprimert og tyngre, med mer vann innhold enn fersk nysnø. Velg en spade med en solid bøtte og håndtak, og ikke overbelaste den mens scooping. Hvis du trenger å chip is først, bruk en chipper utformet for dette formålet i stedet for spadeblad. En snøfreser fungerer godt på innkjørsler og store dekk. Hvis du har mye snø å rydde opp, kan du bruke en liten trekkvogn med en front blad, eller en ATV med en snø blad vedlegg.

Fremskynde smelter

Spre snøen så det smelter raskere. For å smelte store hauger av snø der det ble pløyd din oppkjørselen eller fortau, spre tre aske eller smuss på toppen av den. Kontroller at asken inneholder negler eller andre objekter du ikke vil gå på eller kjøre over. Et annet tips er å kaste gamle dekk på hauger av snø. Svart gummi trekker den varme fra solen og smelter snøen raskt.

Bruk snøen

Flytte snøen på områder som dra nytte av den. Trær, busker, hvitløk og blomst pærene er utsatt for tørke ut tidlig om våren som tørre vind finner veien til røttene. Hvis du bor og hage i en sone som mottar mye snø, må disse plantene trolig fortsatt et teppe av snøen å beskytte dem tidlig om våren. Haug snø over plantet pærer og rundt foten av trær og busker å isolere bakken og gir fuktighet. Hvis det er ren, er våren korn snø ideell for å lage frostet slushy drinker som margaritas.

Design

Når du designer et hus, vurdere naturlige elementer som snø. Snø lysbilder fra metall tak raskt og smelter saktere av takene dekket med asfalt helvetesild. Tak som er dekket med metall og har flere vinkler trakter all snøen til ett sted, ofte rett foran en komme inn døren eller på en kortstokk. Over lengden av en vinter, snø som gjentatte ganger glir av metall tak skaper en stor haug og forårsaker skade bygningen hvis vekten av det presser mot vinduer, dører og vegger. Disse store hauger akkumulere og vare lenger på nordsiden av bygningen.