Tips for å forlenge losse syklusen på industriell luftkompressor

July 30

Tips for å forlenge losse syklusen på industriell luftkompressor

Kjører en industriell luftkompressor kan ha mange fordeler---en lavere kostnader. Komprimert luft systemer, hvis ikke riktig konfigurert, har en negativ effekt på disse fordelene. Forstå systemet og å arbeide effektivt er den beste måten å sikre luften ikke er bortkastet. I industrielle applikasjoner må luftmakt det bestandig. Hvis systemet ut raskt er det beste å gjøre kjøre en sjekk for å finne skyldige.

Luftkvalitet

Kald luft er tettere (mer komprimert) enn varm luft. Fuktighet, støv og partikler gjøre luften vanskeligere å komprimere. Bruke riktig luftfiltre og fuktighet skilletegn holder luften med en konstant. Sammen med drenering linjene og tank av kondens, definere luftinntaket i et område som er rene og har samme temperatur som resten av systemet.

Luftlekkasjer

Luftlekkasjer er et stort problem for alle trykkluftssystem. Rør ledd, ventiler, instrumenter selv rørene seg kan lekke over tid. Med hver luft lekkasje er du stadig drenering luftflasker, som reduserer trykket og setter systemet i en losset tilstand. Starte en regelmessig vedlikeholdsplan sjekke hele systemet for lekkasje og reparere dem. Start din sjekk med kompressoren fordi et problem det påvirker resten av systemet.

Rør og ventiler

Størrelsen på rør og fittings spiller en stor Rull i luft tap. Undersized rør kan forårsake tap av press. Lengden av røret er også en faktor. For hver 100 fot med rør kan du forvente å løse 1 pund press. Ventiler, albuer og T-partiene legge press tap i linjen. Det kalles "økt friksjons luft tap." Redusert trykket vil virke som redusert losse tid og har kompressoren arbeide overtid.

Tankstørrelse

Økende losse syklusen kan være så lett som installere en større luft tank. Hvis du kjører 75 psi på systemet og bruke en 10 gallon tank vil du kjøre ut av luften raskt. Større tanker ikke bare holde mer luft, de kan tåle høyere press. Høyere trykk betyr mer luft i tanken og en lengre losse syklus for din kompressoren. Finn ut hva din kompressor kan håndtere, og få en luft tank etter behov.

Utstyr og vedlikehold

Hold utstyret ditt rene og i orden. Fuktighet i linjene forårsaker rust som kan senke utstyret. Dette betyr mer luft er nødvendig for å drive utstyret. Olje hver enhet som bruker den komprimerte luften som instruert av produsenten. Pressure regulator ventiler skal installeres for å regulere press for optimal effektivitet.