Tips for å flytte uten kakerlakker

September 27

Hvis du har kakerlakker hjemme og går, er det siste du vil gjøre ta kakerlakker med deg til din nye bolig. Selv om du ikke har kakerlakker hjemme, er det alltid mulighet du kan flytte dem med deg i din emballasje eller via flytte selskapet. Det må ikke skje. Du kan la kakerlakker med noen tips for å flytte uten å bringe dem sammen.

Ansette en Exterminator

Før du begynner med å pakke, har en exterminator spray huset. Ikke sett av feil bomber. Alle bombene gjøre er å drepe noen av kakerlakker mens resten scatter over hele huset. Bombene vil føre kakerlakker skjule steder de har aldri skjult før. Etter exterminator er ferdig, la godt nok alene. Ikke kom bak ham med din egen insektmidler. Vil du bare slette det han var allerede behandlet.

Bruke nye eskene

Ikke pakke noe i brukte bokser som har ligget rundt huset eller garasjen eller selv de fra dagligvare butikker, klær butikker og andre forhandlere. Bruk ikke alle brukte bokser på alle, spesielt noen som var i en infested hus. Du kan kjøpe nye bokser fra engrossalg klubben eller flytte selskapet.

Bag små apparater

Pack elementer som kan være infisert med kakerlakker separat. Plassere elementer som brødristere og klokker i lukkede plastposer. Pakk mikrobølgeovn i plast og pakke den i en egen boks fra andre apparater. Noe som inneholder en elektrisk motor kunne huse kakerlakker. Inspisere alle elementene nøye for infestation før du pakker dem. Vurdere noe mistenker at kom fra en infested området. Plasser hver i en pose og pakke dem separat, selv om du ikke ser noen kakerlakker, fordi det kan fortsatt være egg på innsiden. Tro ikke fordi en fungerende brødrister stekeovn eller mikrobølgeovn ville være skadelig for deg som en mort ikke kan overleve i en.

Tom skap og kommoder

Tom skap, kommoder, bur, buffeer, raritetsbutikker skap og andre møbler som du flytter. Tomme skuffer, og plassere alt innholdet i lukkede plastposer. Ikke bruk pappesker fordi de inneholder for mange steder for kakerlakker skjule. Behandle møbler du tar med et over-the-counter insektmiddel.

Varme noen av elementene

Ifølge United utrydde selskapet kan kakerlakker ikke overleve når temperaturen topp 125 grader. Plasser noen av småting i ovnen, og slå den på varme i ca seks timer.

Pakk ut utenfor

Ditt nye hjem, pakke bokser og poser utenfor og vasker alle klærne dine i varmt vann. Sett noen glueboards rundt så du vil kunne fortelle hvis du tok noen kakerlakker med deg. Ikke sett av noen bomber.