Tips for å flytte en Crepe Myrtle

July 12

Crepe myrter er små trær som vokser opp til 30 fot høy og kan skilte med fargerike blomstrer i flere uker hver sommer. Trærne er hardføre og kan flyttes til en ny plassering i løpet av våren som care er tatt for ikke å skade røttene. Som med andre nye beplantning, krever nylig flyttet crepe myrter en periode med spesiell oppmerksomhet til de har justert til det nye planting området.

Velge en ny plassering

Hvis du skal gå til bryet med å flytte en crepe myrtle, er det viktig å velge en plassering hvor treet vil gjøre godt. Eksponering for full sol mesteparten av dagen er nødvendig for god helse og blomstrende. Drenering er også viktig fordi treet ikke vil gjøre det bra hvis røtter er fortsatt for fuktig. Et nettsted som lar luft kan strømme fritt rundt treet er også gunstig, som dette reduserer risikoen for sykdom.

Grave

Det er best å grave crepe myrtle når jorda er lett fuktig slik at den vil klamre seg til røttene og hindre at de tørker ut. Laveste grenene skal knyttes forsiktig inntil transplanting er fullført, slik at de ikke er skadet. Begynn å grave en avstand på 3 fot eller mer fra bagasjerommet, avhengig av størrelsen på treet, å sikre at så mange røtter fjernes som mulig. Bruk en skarp spade eller spade slik at utilsiktet kutt laget til røttene er glatt.

Nyplanting

Nyplanting på riktig dybde er avgjørende for vellykket flytting en crepe myrtle. Grave et hull trippel bredden på roten ballen og dypt nok til å plante treet på nivå det vokste før. Hvis innsiden av planting hullet vises glatt, bruker du siden av spade for å løsne jorden, så røttene kan trenge lettere. Ta en kikk på røttene før nyplanting, og bruk en skarp kniv eller beskjæringssakser trimme de som skades eller vokser i en sirkel.

Ettervern

Regulær oppmerksomhet etter transplantasjonen er avgjørende hvis treet skal overleve. Vann dypt bare i tørt vær, som gir røttene med nødvendig fuktighet uten forårsaker seg å råtne. Et lag mulch holder røtter kule og hindrer vann fordamper for fort. Mulch holder også ugress fra vokser under treet, så fuktighet og næringsstoffer ikke sapped fra utvikle røtter.