Tips for å fjerne en kjole ulempe

August 10

Tips for å fjerne en kjole ulempe

En kjole ulempe oppstår når én eller flere tråder er trukket fra Klutens mønster, forårsaker det kan se ut som en kjøre eller bunching av stoffet. Hvis dette skjer til en av dine favoritt biter av klær, umiddelbart tar ikke at du må kaste den ut, eller gi det til de trengende. Det er flere måter som du kan fjerne en kjole ulempe i ditt eget hjem.

Glatt stoffer

Hvis du arbeider med en glatt stoff som bomull blander eller satin, kan du forsøke å redusere ulempe ved å bruke fingrene til å flytte stoffet siden, oppfordrer trådene tilbake på plass. Arbeider hendene i en tilbake og frem oppfordrer bevegelse ulempe å glatte og hodet i retning av resten av klær mønsteret. Dette er vellykket, men en liten del av mister tråden vil fortsatt holde. Hvis dette skjer med deg, prøv og trekk tråden under stoffet i stedet for å klippe det, som kan ende opp med å lage et hull i kjolen.

Vevde klær

Skjule en ulempe i et vevd eller ull plagg, som en strikk genser kjole, er ofte lett å gjøre, fordi det finnes en rekke små hull som kan du dra trådene uten å gjøre det ser for iøynefallende. Hvis en av brikkene dine vevet kommer opp med en ulempe, bare bruk en nål, heklenål, eller fingrene trekk tråden på feil side av arb, tie det av i liten knute, og bruke klart neglelakk på tråden for å hindre den fra fraying.

Skjule en ulempe

Hvis du ikke fikse en ulempe med metodene ovenfor, og ulempe er nær en hem (for eksempel øverst eller nederst på kjolen, eller nær ermene eller en lomme), kan du re hem plagget for å skjule snag. Du kan gjøre dette for hånd eller med maskin, eller få en venn eller slektning som er dyktige i sy til å gjøre det for deg. Et annet alternativ er å legge til en lomme eller utsmykningen plagget.

Når alt annet mislykkes

Når ingen av alternativene fungerer for deg, er det på tide å ta det å en profesjonell syerske. Syerske vil enten løse snag uten å forårsake ytterligere skade å din kjole eller i det minste redusere ulempe slik at det ikke er synlige for alle som ikke allerede vet det er der. Dette kan koste deg litt ut av lommen, men det vil fortsatt være billigere enn å erstatte varen.