Tips for å feilsøke et alarmsystem

June 2

Et hjem alarmsystem hjelper deg å sove lett om natten og å utføre dine aktiviteter på dagtid uten å måtte bekymre inntrengere. Så det kan være svært irriterende når din alarmsystemfeil. Det er spesielt irriterende hvis systemet signaler en falsk alarm. Som alle elektroniske enheter, bør en innbruddsalarm undersøkes noen ganger at det er i god driftstilstand. Noen tips for å feilsøke et alarmsystem kan hjelpe.

Av sensorer

Hvis din alarmsystem signaliserer falske alarmer, undersøke sensorer. Noen alarmsensorer er følsom, og enda mindre bevegelse eller bevegelse vil føre dem til å sende et signal som utløser en falsk alarm. En termisk sensor i et vindu kan bli utløst hvis temperaturen endres plutselig. En vibrasjon sensor installert i et vindu kan signalisere en falsk alarm Hvis vinden fører til vinduet for å flytte. En bevegelsessensor kan hente bevegelsen av familien pet og signalisere en falsk alarm.

Sjekke batteristatusen

Hvis sirenen ikke høres når sensorer er utløst, må batteriet fungerer. Hvis du har et trådløst alarmsystem, undersøke radiofrekvens senderen for å se om det fortsatt fungerer. Hvis du har en hard-wire-systemet, sjekk for avbrudd i ledningene.

Sjekk sirenen

Hvis din sirene ikke høres, men alle din sensorer fungerer som de skal, kontrollerer du sirenen er fremdeles koblet til strømkilden. Hvis det er, må så sirenen ikke lenger har mulighet til å lage lyd og bli erstattet eller undersøkt av en profesjonell.

Sjekk kontrollpanelet

Undersøke slik den er koblet til strømnettet. Sjekk Hvis panelet kontrollknappene er operativ ved å trykke dem. Hvis ikke, panelet må repareres av en ekspert. Hvis hele alarmsystemet er skadet, må du kanskje kjøpe et nytt system.

Ring et profesjonelt

Hvis problemet er for komplisert til å feilsøke, må du ringe for profesjonell hjelp. Problemer som involverer krets av utstyret eller problemer som involverer elektronikk bør kun håndteres av en ekspert. For noen problemer, som glemmer et passord eller koden for alarmsystemet, må du ringe leverandøren. Hovedårsaken til feilsøking enhver enhet er å avgjøre om systemet kan repareres eller om det skal erstattes.