Tips å organisere & rense et skap

September 18

Tips å organisere & rense et skap

Skap bli noen ganger fangsten for søppelpost og ubrukt elementer. Noen løsninger og en vanlig plan å organisere og feilfri skap kan bidra til å fjerne uønsket rot og skrot hjemmefra. Om skapet er i et soverom eller et vaskerom, er rengjøring og organisasjon plan den samme.

Sorter elementer

Før organisere innholdet i et skap, sortere elementene. Opprette tre hauger: en haug for elementer du vil beholde, en haug for varer som går i papirkurven og endelige haugen for elementer du kan donere til veldedig organisasjon.

Sortering gjennom klær kan være vanskelig, men det er nødvendig å være brutalt ærlig om varene. Hvis du eier klær du ikke har brukt for et år eller mer, er det usannsynlig å bli en viktig del av din garderobe. Du kan finne klær du har glemt eller mistet i skapet rot. Holde disse elementene for noen måneder å finne ut om de er en nyttig del av garderoben.

Hyllesystem

Angi hyllesystem i skapet å organisere de gjenværende varene etter sorteringen. Spar plass ved å installere hyller, hyller og kroker på baksiden av døren.

Lys

Installere lys i skapet for å finne elementer lettere og redusere antall elementer som faller ubemerket til bunnen av gulvet. Et lys også lyser området og hjelper deg med å merke når skapet begynner å bli rotete.

Vanlig planlegging

Angi en plan for å rense ut skapene i hjemmet flere ganger gjennom hele året. Lagre sesongmessige klær elementer å gjøre mer rom for klær som er i sesongen.