Tingene som spiser salat

December 2

Tingene som spiser salat

Økende salat i hjemmesiden hage gir en tilførsel av frisk salat greener som varierer i farge fra blek grønn til lilla, avhengig av sorten vokst. Klassifisert som blad, hode og romaine, hver har sin egen distinkte smaken og voksende vaner men ansikter samme hage skadedyr.

Snegler

Snegler dukke ly og sluke salatblad. Disse sjenerende bløtdyr skjule i kjølig og fuktig områder på dagtid og er spesielt aktive i fuktig vær. Se etter fillete blader eller tygge store merker og slimete stier fører fra hagen.

Cutworms

Cutworms-fett, kjøttfulle Larvene som kan være grå, brun eller svart-angrep nylig dukket seedlings av "cutting" dem på jord nivå, ødelegger anlegget. Unge larver mai angrep på undersiden av bladene i mer modne salat planter, mens voksen cutworms kan hule i hodet av salat og sluke anbudet bladene.

Kål ormer

Både kål looper og importerte kål ormen angrep salaten. Disse ormene er like i utseende og størrelse, men begge kan bli identifisert av fargen på striper. Kål loopers har en grønn kropp med hvite striper, mens importerte kål ormen har en gul stripe med en rad av gule flekker på hver side. Begge hule i hodet til sluke anbudet bladene.

Bladlus

Disse insekter varierer i størrelse fra 2,2 mm nepe bladlus 3,5 til potet bladlus. Både bevingede og unwinged varianter feed i kolonier, forårsake misfarging av bladene. Bladlus skille ut en klissen substans som kalles honeydew som forårsaker sotete mold å vokse. Bladlus svekke planter, noe som gjør dem utsatt for sykdom.

Animal Skadedyr

Salat er en foretrukket mat for både kaniner og groundhogs, som ofte mate ved soloppgang og skumring. Disse glupsk eaters kan utjevne rad av salat over natten, slik at du lurer på hva som skjedde. Selv om du kan kjøpe deterrents for disse uvelkomne gjester, er gjerde eller fangst og slippe dem fra din eiendom ofte den eneste effektive metoden å bli kvitt din seng av salat av disse dyrene.

Diverse insekter

Drivhus hvite fluer, leafhoppers, biller og et utvalg av Larvene angripe alle salat. Arter varierer mellom regioner og kan variere i utseende og matvaner. Lokale samarbeidsvillig forlengelse kontoret kan gi deg informasjon om de vanligste skadedyr i ditt område.