Tingene skolen kan gjøre for å overtale folk til å plante trær

May 2

Plante trær kan være mye arbeid. Hva kan skolen din gjøre for å få folk fra tenker det er en fin idé å faktisk plukke opp en spade? Et fellesskap har en unik investering i sine skoler og elever kan bruke den til sin fordel for å fremme investere i miljøet ved å plante trær. Opplyse offentligheten gjennom vitenskapelige eksperimenter eller teateroppsetninger, selge trær som en fundraiser eller sette et eksempel ved å plante trær.

Science Fair

Student eksperimenter kan vise ulike fordelene av trær: sine røtter og kalesjer hindre jorderosjon flom og nedbør, de gir en vind pause, resirkulere CO2 til oksygen og absorbere forurensninger fra luften, jord og vann. Eksperimenter kan gjøres som en del av skolens vanlige science fair, som en del av en vitenskap klasse prosjekt eller skolen kan også lage en spesiell miljødag eller rettferdig som viser nytten av trær.

Scenen

En annen måte å formidle informasjon om hvor trær er gunstig og hvorfor folk bør plante dem er gjennom en etappe produksjon. Studenter fra ulike klassetrinn kan ta del i en rekke måter, fra forske på emnet å skrive showet, utfører i det å hjelpe bak kulissene. Foreldre, besteforeldre, andre familie og venner er målgruppen for informasjonen, og produksjonen kan også inkludere en oppfordring til handling: plante noen trær.

Salg

Selge trær som seedlings kan få folk motivert til å plante trærne ved å sette en (eller mer) i sine hender. Det kan også være en måte å samle inn penger for din skole. For å få trær å selge, kan du kontakte lokale Arboretet, vinterhage eller landscapers for donasjoner. De kan allerede ha programmer på plass. Du kan også arbeide med Arbor Day Foundation, som har en rekke pedagogiske og tre-promotering programmer, samt frivillige muligheter.

Planting

Mer enn noen annen metode, angir plante trær selv et eksempel for andre å følge. Som med selger trær, kan du oppsøke donasjoner fra lokale kilder eller kontakt større organisasjoner. Du må også ordner å plante trærne. Dette kan være en park, en tom mye, skolens område eller på homes i din kommune. Rettferdig være sikker du har tillatelse til å plante, kontroller at du ikke er grave nær gravlagt kabler eller strømledninger og velge trær som vil trives i ditt område.