Ting jeg trenger for et dekk rekkverk

June 19

Ting jeg trenger for et dekk rekkverk

Etterbehandling av din dekk betyr å bygge dekk rekkverk. Foruten ser stor, må det være solid. Mange selskaper har lagt mye tanke i dette og har kommet opp med den beste og enkleste måten å bygge elegante og solide dekk rekkverk som vil vare. Det er fem komponenter dekk skinner som du kan mikse og matche for å lage din egen design. Dette gjør det enkelt å lage ditt eget kunstverk.

Innlegg

Innlegg er det støtter topp rekkverket. De kan være laget av materiale som tre, plast eller aluminium. Innlegg er installert loddrett dekk og likt mellomrom kjører langs kanten av dekk. Innlegg danner rammen av din dekk rekkverk og må justert riktig. Holde toppen av innlegg på samme høyde vil sikre et nivå rekkverk.

Rekkverk

To rekkverk brukes for din dekk rekkverk: en toppen og bunnen rail. Topp skinnene er utformet for å passe fra midten av toppen av ett innlegg til midten av toppen av neste innlegg. Dette vil opprette en jevn rail rundt dekk. Den nederste skinnen passer mellom innleggene, vanligvis en eller to inches av dekk. Det er avhengig av hvor lenge din spiler er.

Spindler og spiler

Installere spindler eller spiler er gjort for dekorasjon for det meste. De er knyttet til topp- og rails. Spindler er som runde bord ben i mange ulike utforminger. Spiler er rett flat strimler. Antall dekorative spindler eller spiler nødvendig for hver inndeling mellom innlegg bestemmes av hvordan du vil din dekk rekkverk å se. For mer åpen plass, er mindre spindler eller spiler nødvendig.

Kontakter

Koblinger brukes til å koble toppen rekkverk sammen. Andre bruker kobler din dekk rekkverk til veggen av huset og trapp rekkverk. De kan også brukes til å koble spindler eller spiler til rekkverket. Form og stil bør matche typen rekkverk, rekkverk og innlegg som brukes. Forsiktighet bør utvises i å velge kontaktene fordi de er hva gir hele dekk rekkverk det er styrke.

Baluster tilbehør

Installere baluster tilbehør er ikke nødvendig hvis du vil gå for en dekorativ utseende. De er i hovedsak caps som passer på innlegg. De kommer i mange forskjellige stiler fra figurer til figurer av dyr. De bidrar til å bryte opp rett kanten av topp rekkverket å gjøre enheten vises mer seksjon. For rent funksjonelle dekk rekkverk er dette ikke nødvendig. For dekorative dekk kan baluster tilbehør virkelig gi finishen.