Ting du trenger for et vokse rom

June 27

Ting du trenger for et vokse rom

En indre vokse rom er et flott tilbud for gartnere. Rommet kan brukes til å dyrke ettårige og følsom stauder. Temperatur, lys og fuktighet kan kontrolleres hvis en vokse rommet, slik at planter å blomstre. Svært lite er nødvendig for et vokse rom utover standard oppvarming og klimaanlegg og alle vokse rom utstyr kan kjøpes på et lokalt hage senter eller på Internett.

Voksen Light

Nesten alle planter må moderat godt belyste omgivelser å trives. Den standard lyspæren gir ikke nok lys hele spekteret, så andre typer pærer og inventar er nødvendig for planter å vokse.

Det finnes tre typer lysarmaturer at plantene trives innendørs. Hver har ulike lyset signaturer, så det er gunstig å bruke dem i kombinasjon for å gi tilstrekkelig lys.

Metall metallhalid er en lys som gir store mengder av lys i blått og lilla bånd visuelle spekteret. Men gir kampen også tilstrekkelig lys i andre båndbredder farge.

Høytrykks natrium lys er en utmerket kilde for de gule, oransje og røde båndbredder lys. Som med metall metallhalid kamper, tilstrekkelig lys er også tilstede i de andre båndbredder, men bruker andre typer lysarmaturer for å runde ut spekteret.

Både metall metallhalid og høytrykks natrium lamper avgir mye varme, så holde disse lysene på et kjølig sted. Når du planlegger for disse lysene, anta hver 100 watt fra fixtures vil gi tilstrekkelig lys for 6 kvadrat fot hage. Derfor vil en 300 watt fixture produsere nok lys til 18 kvadrat fot av beplantning.

En tredje type lys er fluorescerende kampen. Selv om standard lysrør produserer lys over visuelle spekteret, bør spesialisert fabrikk vokse lysene brukes for et vokse rom. Disse fixtures produserer utmerket lys hele spekteret og kan gi nok lys for 1 kvadratfot for hver 10 watt.

Disse tre lys er de mest effektive vokse lysene tilgjengelig. De bør være løst minst 4 fot fra flyet innendørs hage. Incandescent vokse pærer er tilgjengelig, men de er svært ineffektiv og avgir mye varme.

Luftfukter

Vokse rom som er oppvarmet og klimatisert tendens til å ha en relativ luftfuktighet rundt 50 prosent. Luftfuktere er gode biter av utstyr for å gi større fuktighet, avhengig av gartneren behov. Men vær forsiktig med fuktighet, for mye fuktighet kan skade visse planter og fremme mold.

I sjeldne tilfeller kan min bli for fuktig. I dette tilfellet kan en standard avfukteren brukes. Likevel, de fleste planter foretrekker høy relativ fuktighet; bare bruke en avfukteren hvis høy fuktighetsinnhold kan påvirke vokse Rommenes utstyr drift eller struktur.

Planting overflater

Øk rommet må ha tilstrekkelig plass til å støtte innehagen. Selv om planter kan plasseres i gulvet beholdere, kanskje noen gartnere foretrekke å bruke hyller eller tabeller til å utforme plantings. En enkel tabell kan konstrueres med kryssfiner støttes av 2 x 4-tommers bord på så hestene; men må noen struktur eller overflate kunne støtte lasten planter, containere, jord og vann. Vekten av planter og beholdere er ca 100 pund per kubikk fot.

Vann tilgang

Selvfølgelig, planter i et vokse rom må bli vannet ofte. Gir tilgang til en tappekran eller slange smekke å levere vann til innehagen. Selv om de kan være kostnadseffektive uoverkommelige, er mekanismer for automatisk vanning tilgjengelig online.