Ting du trenger å legge en vei

December 14

Ting du trenger å legge en vei

En asfaltert vei kan koste mer enn grus først, men kostnadene forbundet med langsiktig vedlikehold er ofte lavere. Asfalterte veier er enklere å holde ugress og andre plantevekst og tryggere å kjøre på i dårlig vær. Det er en rekke elementer for å legge en vei, inkludert masse grus kjøretøy spesialisert for rydder prosjekter.

Grus

Være forberedt på å ringe en grus tjeneste, fordi du må lastebiler fulle av materiale å lage vei base. Du trenger minst 4-6 inches av grus, men sjekk med din byen eller fylket planlegging avdelinger å lære om lokale forskrifter. Et lag med geotekstil stoff lagt på topsoil og dekket i grusvei base vil forhindre dannelsen av sprekker, ruts og jettegryter i asfalt, dermed forlenge levetiden til en asfaltert vei.

Asfalt Mixer

Asfalt blandebatterier holde varm asfalt - en blanding av oljebasert asfalt sement og knust stein, grus og sand - ved temperaturer på 300 til 325 grader slik at det forblir smidig for forming og sette på veien. En entreprenør kan ha tilgang til en bærbar asfalt mixer, eller de kan leies fra de fleste utstyr utleiebyråer.

Asfalt sprederen

Bruk en asfalt sprederen knyttet til en skid loader som hot mix har avgjort på veien. Spredere er tilgjengelig i bredder opptil seks fot og vil tillate deg å gradere veien i én omgang. Skid lastere og vedlegg som asfalt spredere er tilgjengelig på traktor eller utstyr utleie butikker.

Asfalt Roller

Bruk en asfalt roller for å sette den siste finpussen på din asfalterte veien. De fleste valser drives av en driver og bruke to sett med trommer å glatte og kompakt nylig plassert asfalt. Et lite prosjekt som en innkjørsel kan kalle for en ett-tonns asfalt roller, men for større skala prosjekter, for eksempel en parkeringsplass eller lange veien, byggherrer bør velge store tre-tonns modeller med trommer i 39-til-51-tommers serien, ifølge nettstedet ForConstructionPros.com.