Ting du kan bygge med bambus

November 28

Ting du kan bygge med bambus

Grønn og økologiske bevegelsen har satt bambus i forkant av utviklingen. Fornybare og bærekraftige natur plasserer bambus hjem, hage, musikk og viser aften opp i våre fritidsaktiviteter. Men mange av de "moderne" bruk av bambus kan spores tilbake til innfødte i tropene.

Rekreasjon elementer

En av de enkleste elementene som kan være laget av bambus er enkel fiskestang. Bambus kan også finnes i seilbåter, seile flåter og skateboards. Øyeblikket blir bambus undersøkt som lett materiale for sykkelrammer og tilhengere.

Bygningsmaterialer

Bambus polakkene har blitt brukt som innramming materialer i tropene i år. Det kan nå bli funnet som gulv. For tiden er det blir vurdert som en styrke byggmester for komposittmaterialer. Epoxy er blandet med kort bambus fiber og helles i formen på det nødvendige materialet.

Musikkinstrumenter

Instrumenter som kan være laget av bambus inkluderer digeridos, rør organer, fløyter, panfløyte, rainsticks og windchimes.

Landskapsarbeid bruker

Bambus i landskapet kan lage en levende gjerde. Tradisjonelle fekting kan være laget av bambus polakkene knyttes sammen.

Bambusmøbler

Det finnes ikke noen form for møbler som ikke kan være laget av bambus. Dette inkluderer bord, stoler, senger og selv pulter.