Ting å gjøre med plast dagligvarer poser

October 24

Ting å gjøre med plast dagligvarer poser

Plast dagligvarer poser har en tendens til å rote kjøkkenskap og reprodusere hver gang du kommer hjem fra dagligvarebutikk. I stedet for å kaste dem ut på en bout av frustrasjon, bruke plastposer til å åpne opp skapplass og redde miljøet. Resirkulere dem etterpå, og unngå problemet helt ved å redusere bruken av plast dagligvarer poser i fremtiden.

Bruk rundt i huset

Bruk plastposer som små søppelbøtte fôr og av andre avfall, som skitne bleier og gamle kattesand. Plastposer også komme til nytte på kjøkkenet organisere og skille kjøtt i fryseren, eller bruke som eller under et skjærebrett for enkel rengjøring up når matlaging. Du kan også bruke plastposer til ting vinduet valences slik at de vises fullere; Lagre sengetøy, håndverk og sesongmessige dekorasjoner og holde dem støvfritt; emballasje eller mailing fyllstoff; og for å pakke lunsjer.

Bruk i bilen og reise

Plast dagligvarer poser kommer i hendig i bilen, når du reiser eller bare når du er ute og om eller løpe ærend. Bruke plastposer som søppel poser for bilen og holde ekstra i hanskerommet eller bagasjerommet. Når du er ute å kjøre ærend med babyen, stash et par plastposer i bleie bag ved skitne bleier eller skitne klær. Når du reiser, bruk plastposer til butikken våt badedrakter og skitne klær, og for toalettsaker ved søl.

Bruk for håndverk, ferie dekorasjoner og fester

Vær kreativ med din plast dagligvarer poser med dem for håndverk, ferie dekorasjoner og fester. For håndverk, holde en plastpose i nærheten for å forkaste utklipp og andre materialer eller bruke en plastpose som beskytter du arbeider på. For juledekorasjoner, rulle papirposer i ulike størrelser baller å lage mini snømenn og Dekorer etter ønske; klippe ut eller hull plastposer for å gjøre falske snø; Bruk plastposer som farse for dekorative fugleskremsler; eller slå plastposer til Halloween spøkelser som du kan henge din rotten. For parter, kutt og trim plastposer for å gjøre leis og gress skjørt for en luau partiet; gi barn med plastposer for å samle elementer som de finner på en fest scavenger jakt; eller spraymaling plastposer og kuttet i små biter å gjøre partiet konfetti.

Donere og resirkulere

Donere plastposer til lokale organisasjoner bruke poser for forbrukeren kjøp eller levere forsyninger, som Matbanker, brukte bokhandlere, biblioteker og sparsommelighet butikker. Donere bare ren plastposer uten hull; flate brett, og legg dem i en plastpose. Resirkulere alle plast poser med hull eller at du allerede har gjenbrukt for nonmessy formål. Noen dagligvarebutikker har Resirkuleringsbokser brukes kun for resirkulering plast dagligvarer poser; Hvis din gjør, ta noen uønskede plastposer med på neste dagligvarer tur og kaste dem bort i hyllen.