Ting å bruke til nivå Intex Oval bassenger

April 7

Ting å bruke til nivå Intex Oval bassenger

Intex ovale bassengene er billig å kjøpe og allment tilgjengelig, noe som gjør dem en favoritt valg for huseiere som ønsker moro av en bakgård uten bekostning. Men mens Intex bassenger er vanligvis enkel å konfigurere, suksess er avhengig av først å opprette et nivå sted. Hvis bakken under Intex bassenget ikke er perfekt nivå, kan du oppleve lekkasjer eller selv en kollaps av bassenget veggene.

Gradering utstyr

Hvis du har et relativt flatt sted i hagen din allerede, kan du ikke trenger noen profesjonelle gradering utstyr å installere ovale Intex basseng. Men hvis din gårdsplass er ujevn gjennom, du må har en spot profesjonelt forberedt bruk gradering. Hvis du har en traktor med en grader, kan du gjøre arbeidet selv. ellers vil du måtte ansette en profesjonell å skape et nivå sted for bassenget.

Trelast og spill

En av de enkleste måtene å nivå bakken for en Intex ovalt basseng innebærer en 2 x 4 kutt til bredden på bassenget og en innsats drevet ned i bakken i det 2 x 4. Borer et hull i 2 x 4, kjører innsatsen gjennom det hullet og spinne styret i stedet du har forberedt på bassenget. Plasser et nivå på 2 x 4, og nøye justere dybden av sanden på den høye enden og lave enden av bakken til stedet er perfekt.

Sand

Du kan bruke sand nivå Intex ovale bassenget ved å plassere en dypere lag av sand på den lave enden av stedet du har valgt for installasjonen og et grunnere nivå på den høye enden. Når du har sanden på plass, rake det glatt, forlater mer sand nederst. Kontrollere nivået av sand laget du har fastsatt, og flytte sand rundt etter behov til du har opprettet en perfekt plan overflate for bassenget.

Bunndekkende

Når bakken har blitt jevnet i forberedelse til Intex bassenget, bør du neste legge ned en bunndekkende å beskytte gulvet i bassenget fra steiner og kvister som kan ha vært savnet i utjevningsprosessen. Du bør selvsagt gå over bakken en siste gang først og plukke opp noen steiner og rusk du finner. Bunndekkende deretter gir et ekstra lag med beskyttelse og forhindre skade bassengområde som kan føre til lekkasjer og andre problemer.