Ting å bruke til å rense sta fett fra veggene

May 26

Ting å bruke til å rense sta fett fra veggene

Selv tidiest kokken kan ikke unngå tilfeldige fett splatter. Settling på vegger og nærliggende overflater, fett kan lett gå ubemerket først, snu den til en mye mer gjenstridig flekk å stri med senere. Over tid og med mange måltider tilberedt, kan stablet lag av fett bli mer fremtredende som tiltrekker og fanger støv og smuss, snu den til en skjemmende rotet. Flere husholdningsartikler kan fjerne oppsamlet fett på de fleste vegger.

Hvit eddik

Mildt surt destillert hvit eddik skjærer gjennom fett uten å skade lakken. Fukt en svamp eller en tallerken klut med hvit eddik rett fra flasken og tørke fett. Hvis problemet vedvarer, helle eddik i en sprayflaske og Mette området. Etter det har dynket i noen minutter, skrubbe området igjen. Jo lenger det soaks, jo enklere blir det å fjerne fett; holde bløtlegging før det gir.

Oppvaskmiddel

Mild på overflater, men tøff på fett, dish såpe, som fjerner fett fra retter, kan gjøre det samme for veggene. Legg oppvaskmiddel varmt vann og skrubbe området med en svamp eller plast skuresvamp. Hvis fett ikke rikke, tørk oppvaskmiddel hele området og la den sitte. Noen parabolen såpe angi sine fett-skjæring evner; disse merkene fungerer best for denne oppgaven. Etter noen minutter, tørk såpe og fett unna med en fuktig svamp.

Natron

Natron, en mild selvheftende, avlyse ikke veggene når du bruker den. Som en ekstra fordel fungerer natron som en deodorizer, som kan eliminere lukt fett etterlater. Fukt en klut eller svamp og dyppe den i bakervarer brus. Bruk den til å skrubbe bort fett. Skyll veggen med en svamp fuktet med varmt vann for å fjerne rester natron eller fett.

Sitroner

Mild syre i sitroner skjærer gjennom fett uten å skade de fleste vegger. Skjær en sitron i halvparten eller fukt en svamp med frisk sitronsaft og gni det hele området fettete. Tillate dette å suge i noen minutter før angripe det med en plast skylling pad og varmt vann. Bruk en fuktig klut til å rense området og tørk den tørr med en ren klut.