Ting å bruke hvis du oppvaskmaskin vaskemiddel

November 19

Ting å bruke hvis du oppvaskmaskin vaskemiddel

Det er frustrerende når du nettopp fylt oppvaskmaskin med oppvask og bakt på mat og oppdage at du er oppvaskmaskin vaskemiddel. Travelt liv føre til mange distraksjoner og folk ofte glemmer å nedskrive smuss på dagligvare listen eller plukke den opp når de er i markedet. Ingen bekymringer, selv - hjemmelaget oppvaskmiddel vaskemidler kan være økonomisk, trygt for våre septisk systemene, og arbeidet like bra som merket navn vaskemidler.

Teknikk

Boraks og natron - to svært billig ingredienser - utgjør en oppskrift på hjemmelaget oppvaskmaskin vaskemiddel. Natron, selvfølgelig, kan finnes i bakervarer midtgangen med slike ting som mel, sukker og cornmeal. Boraks er på rengjøring midtgangen nær vaskemidler. De fleste butikker vil ha den, så ber om hjelp hvis du ikke finner den.

Bruke disse ingrediensene i like deler vil rense retter, la dem blanke og hjelpe oppvaskmaskinen å lukte frisk. Hver belaste trenger bare 2 ss å vaske skitten oppvask. For å lagre noen for fremtidig bruk, kombinerer en kopp hvert produkt og forsegle den i en krukke eller en plastboks med lokk. Hvis du har problemer med hardt vann, må du øke bakepulver for å hindre uklarhet på brillene.

En annen favoritt middel for oppvaskmaskin vaskemiddel er en del vask brus, og en del boraks, ifølge tipnut.com nettstedet. Vask brus er en annen anerkjent, gammeldags rensemiddel som ofte brukes i å gjøre husarbeid. Det kan finnes i Klesvask vaskemiddel området i de fleste dagligvarebutikker.

Du kan bruke eddik i stedet for skyll agent i oppvaskmaskinen. Dette vil sikre at brillene gnisten. Eddik er et effektivt rensemiddel som kan brukes i flere husarbeid.

Advarsel

Ikke forsøk å bruke en flytende oppvaskmiddel i oppvaskmaskinen med mindre du en kjøkkengulvet fullt av såpeskum. Disse produktene er laget for hånd vaske og oppretter mange såpeskum selv om du bruker en liten mengde.