Tiltak for rengjøring Vinyl flislagt gulv

October 9

Tiltak for rengjøring Vinyl flislagt gulv

Vinyl flis er det mest brukte gulv materialet i ikke-bolig bygninger på grunn av sin holdbarhet og enkelt vedlikehold. Holde en vinyl tile gulvet ser nye og skinnende er ikke alltid en lett oppgave, skyldes primært for gangtrafikk. Inngangen matter kan gi forebyggende vedlikehold for vinyl flisgulv overlapping støv og grus, men det tar regelmessig rengjøring å holde det ønskede "våt-ser."

Etasje finish

Seal vinyl flis med en høy kvalitet gulv finish å beskytte arket og legge en høyglanset titt på gulvet. Velg mål basert på vedlikehold metoder og hvor mye foten trafikk det mottar. Det er også viktig å vurdere vedlikehold budsjettet. Huske på at dyre utførelser kan faktisk spare penger fordi de mindre arbeidskraft å vedlikeholde enn økonomien utførelser.

Forebyggende vedlikehold

Det viktigste steget i å holde en vinyl flislagt gulv rent er et vanlig program for forebyggende vedlikehold. Et omfattende program inkluderer inngang matter og et vanlig program for støv mopping. Støv mopping ville hjelpe oppbevare sand, støv eller andre forurensinger Hentet fra utsiden fra avlysning og sløver beskyttende gulvet finish.

Regelmessig vedlikehold

Har et jevnlig vedlikeholdsprogram på plass. Våt mopping bør bruke en pH nøytrale gulv såpe. Nøytral rengjøringsmidler hindre gulvet blir et alkalisk dis oppbygging. Bruke rent vann til slutt fører til en dis på gulvet. Tørke gulvet og deretter buff det med en 175 rpm gulv maskin med en rød rengjøring puten. Før de nøytrale renere tørket, vakuum det fra gulvet med en våt/tørr vac og skyll med klart varmt vann. Etter gulvet grundig tørker, polsk det med enten en 175 rpm etasje maskinen med en hvit polering pad eller en høyhastighets gulvet burnisher bruker en ultra-high-speed polering pad.

Mellomtiden rengjøring

Det er viktig å fjerne søl så raskt som mulig. Fjerne tyggis ved hjelp av en kommersiell tyggis remover fryse tannkjøtt og skrap det bort med en plast sparkel. Fjerne svarte heal merker ved å gni mark med en myk, ren klut. For mer sta helbrede merker, bruk en fuktig nylon-mesh parabolen-vask pute eller senterhullet fra røde gulv rengjøring puten.

Spray polering

Spray polering mellom våt mopping økter vil Rengjør gulvet og returnere skinne. Etter støv-mopping, spray en lys tåke av spray buff materiale på gulvet og deretter buff med en 175 rpm gulv maskin. Spray polering bør være i små deler ikke større enn 6-av-8 føtter. Når spray polering, bufferen skal gå over delen en gang å spre materialet jevnt og en gang for å polere flisen. Etter spray polering, støv mopp gulvet igjen for å fjerne alle fint pulver resulterte fra polering.