Tilskudd for hjem reparasjoner for funksjonshemmede

July 16

Tilskudd for hjem reparasjoner for funksjonshemmede

Den føderale regjeringen midler flere programmer gir oppussing for funksjonshemmede, selv om mange av dem går til organisasjoner i stedet for individer. Søkere bør lese kriteriene nøye før bruk. De fleste av tilskudd dekke utgiftene til en bevilgning forfatter og teknisk arbeidskraft involvert i omstruktureringen av en eiendom mottakers behov.

ROSS eldre og funksjonshemmede

Formålet med Resident muligheten og støttende tjenester (ROSS) for eldre og personer med funksjonshemminger programmet er å gi offentlig bolig myndigheter (PHAs), indianerstammer, sentralt utpekt bolig enheter (TDHEs) og andre ideelle organisasjoner med tilskudd til forbedre Levekår eldre og/eller ufør innbyggerne i offentlige boliger. Tilskudd er gitt gjennom den amerikanske avdelingen av Housing and Urban Development (HUD). Midlene brukes å renovere offentlige boenheter som bedre passer beboernes behov og støttende tjenester for å forbedre innbyggernes livskvalitet. Noen spesialisert arbeidskraft er inkludert. Noen stamme, PHA eller andre boliger nonprofit er valgbar å søke om dette stipendet. HUD vil vurdere og rangere hvert program og lage en endelig liste over utvalgte kandidater. Hjelp er tilgjengelig for en periode på tre år.

Anice SchervishAmerikanske avdeling av Housing and Urban utvikling451 7th street S.W.,Rommet 4130Washington, DC 20410202-402-2341cfda.gov

Oppussing og strukturelle endringer Program (HISA)

Oppussing og strukturelle endringer Program (HISA), administrert av protese avdelingene av Institutt for Veteraner saker (VA) medisinske fasiliteter, får du hjelp til medisinsk nødvendig hjem forbedringer for funksjonshemmede veteraner. En forutsetning for dette stipendet er VA resept. Dette resept må inkludere diagnosen medisinsk begrunnelse og bestemt krevede veteran's kontaktdetaljer. Søknaden skal inneholde fullførte VA skjemaet. tillatelse fra eieren til å renovere, hvis eiendommen er utleid; sitater fra minst tre lisensierte entreprenører; og et bilde av eiendommen. En mengde opp til $4,100 kan gis for tjenesterelaterte funksjonshemmede veteraner og $1200 for ikke-service relaterte funksjonshemminger. HISA vil ikke betale for kosmetiske eller luksus endringer i egenskapen ikke vil spesielt hjelpe deaktivert veteran.

Amerikanske Institutt for Veteraner saker810 Vermont AvenueNW - Washington, DC 20420800-827-1000www.Prosthetics.va.gov

Spesialtilpassede bolig for funksjonshemmede veteraner

Institutt for Veteran Affairs forvalter den spesielt tilpasset-Housing for funksjonshemmede veteraner (SAH). Dette programmet hjelper funksjonshemmede veteraner eier en bolig spesielt designet for å møte deres Funksjonshemmedes behov og utfordringer. Dette stipendet gir 50 prosent av kostnadene, til maksimalt $50.000, kjøpe et spesielt tilpasset hus eller remodel en eksisterende egenskap. Det kan også brukes til å redusere utestående boliglån på et eksisterende hus. Hvis et lån over hvor grant, skal den månedlige innbetalinger til veteran's inntekt. For å være kvalifisert til å søke om dette stipendet, veteran må ha mistet minst ett ben, eller bruk av et lem, eller være helt blind.

Institutt for Veteraner sakerWashington, DC 20420202-461-9500.federalgrantswire.com