Tilskudd for funksjonshemmede huseiere

December 14

Tilskudd for funksjonshemmede huseiere

Vedlikeholde og utføre vedlikehold på et hjem kan være utfordrende i beste situasjoner. Funksjonshemmede huseiere, møter imidlertid ekstra utfordringer utfører oppgaver som mange huseiere tar for gitt. Den føderale regjeringen, sammen med en rekke offentlige og private myndigheter, har etablert stipendprogram som er utformet for å hjelpe funksjonshemmede huseiere råd til vedlikehold av sine hjem og gjøre dem mer tilgjengelig.

Handi Ramp Foundation

Handi rampen er en organisasjon som gir rullestol ramper og heiser for personer med funksjonshemninger. Handi rampen etablert og opererer en stiftelse som gir tilskudd til funksjonshemmede huseiere som ikke har råd til å kjøpe heiser og ramper. Disse tilskuddene distribueres direkte gjennom selskapet og tilbys til personer uavhengig av sitt handicap. Bare kvalifikasjoner å få gi finansiering gjennom Handi rampen er at søkeren må ha en funksjonshemming som krever bruk av en rullestol og han må oppfylle visse inntekt standarder for å vise behovet. Dem interessert i mottar bevilge penger kan søke direkte gjennom Handi-rampe for å se hvis de kvalifiseres.

Handi Ramp Foundation

510 Nord Ave.

Libertyville, IL 60048

847-996-6299

handirampfoundation.org

HUD hjem gir

Den avdelingen av boliger og byutvikling (HUD) er en føderal byrå som arbeider for å gi trygge og rimelige boliger til amerikanske statsborgere. HUD tilbyr en rekke stipend som er utformet for å hjelpe lav inntekt huseiere med nødvendige reparasjoner til sine hjem. Funksjonshemmede huseiere kan bruke disse tilskuddene til rullestol ramper, heiser eller andre forbedringer som bedre mobilitet. Bevilge penger tildelt basert på flere faktorer, inkludert hvilke typer forbedringer kreves og inntekt av søkeren. Interesserte kan kontakte sitt lokale HUD kontor å se hvis de kvalifiseres.

Avdeling av Housing and Urban Development

451 syvende St. SW

Washington, DC 20410

202-708-1112

hud.gov

Spesialtilpassede bolig

Institutt for Veteraner saker (VA) tilbyr en rekke programmer for å hjelpe militære veteraner med bolig behov. VA tilbyr også flere tilskudd for funksjonshemmede veteraner som er utformet for å gjøre forbedringer til sine hjem for å bedre mobilitet. Disse tilskuddene er utstedt gjennom VA spesielt tilpasset bolig Program og kan brukes til installasjonen av rullestol ramper og heiser, samt redesign av bad og kjøkken for å gjøre det hjem mer rullestolvennlig. Veteraner som ønsker å søke om tilskudd kan søke direkte gjennom VA å se om de oppfyller programmet kvalifikasjoner.

Institutt for Veteraner saker

810 Vermont Ave. NW

Washington, DC 20420

800-827-1000

VA.gov