Tilskudd for Emergency hjem reparasjon

April 25

Hjem nødreparasjon assistanse er også katastrofe hjelp, og du kan få det gjennom tilskudd fra den føderale Emergency Management Agency (FEMA) eller noen veldedige organisasjoner. Du må søke om stipend penger og staten hvorfor du trenger hjelp.

Fakta

Katastrofe hjelp er en regjering eller levert av nonprofit service som tillater folk å bruke bistand etter en naturlig katastrofen. Disse tilskuddene dekker tap som forsikringsselskaper ikke dekker. Du kan også få en nødreparasjon tilskudd hvis hjemmet er i så dårlig stand at du trygt ikke kan leve i den.

Få et estimat

Før du begynner leter tilskudd, må du fastslå skaden å din hjem og tap du har. En anerkjente entreprenør kan gi gratis estimat. Kontroller at du får estimatet skriftlig (maskinskrevet klarhet) og at du Kopier av den. Du trenger denne informasjonen i løpet av søknadsprosessen.

FEMA

Avhengig av skade å din hjem, kan FEMA tilby deg midlertidig bolig, enten gir en ny, midlertidig bolig eller ga du pengene å bo et sted. Alternativt gir FEMA penger for reparasjon av ditt hjem. Dessverre FEMA ikke gjenopprette nødvendigvis hjemmet til tilstanden før katastrofen, men det vil gjøre hjemmet sanitære og funksjonelle. FEMA kan også erstatte ditt hjem ved å bidra med prisen for innhenting et nytt hjem. FEMA vil bare hjelpe deg hvis din skaden overstiger din forsikring, og hvis du er i et fylke som regjeringen har erklært en katastrofe.

Bolig-og byutvikling

Emergency hovedstaden reparasjon Grant Program (ECRGP) drives av US Department av Housing and Urban Development. Det er utformet for å hjelpe deg med hjem reparasjon. ECRGP er et behov basert program som fokuserer på eldre og lav inntekt individer. HUD gir tilskudd penger til å reparere hjem å trygt og levelig tilstand, så forespørsler må være for reparasjoner som er nødvendig for og familiens velvære.

Non-Profit tilskudd

Noen ideelle organisasjoner gir tilskudd til enkeltpersoner for nødstilfelle hjem reparasjon. Akkurat som myndigheter, ideelle organisasjoner har en prosess der du sier reparasjonene du trenger og hvorfor. Husk på at tilskudd har tidsfrister, så fullstendig programmet tidligere enn senere.