Tilbakestille et Spa Varmeapparat

July 28

Et spa eller badestamp gir en form for personlig velvære kjent som hydroterapi. Spa-pumpe og varmeapparatet gir en beroligende miljø av circulating vann gjennom dyser og øke den til bather ønsket temperatur. En spa-ovn må tilbakestilles hvis det har utløst eller stanset arbeider. Ved hjelp av høy-grensen Tilbakestill bryteren og kontrollere alle brytere og GFCI utsalgssteder kan reaktivere spaets varmeapparatet.

Instruksjoner

•Locate spa-high-limit tilbakestilt. Dette er en rød knapp på mange spa pakker. Ligger på ovnen og dekket av en gummi brystvorte.

•Trykk på høyt innsatsnivå tilbakestillingsknapp. Når denne knappen er utløst, klikker det"" i når du tilbakestiller den.

Slå på boblebadet og observere sin drift. Hvis du ikke har makt til spaet, kan du ha snublet breaker panel bryteren eller GFCI uttak.

•Lokk med breaker panel Slåpå eller trykk på tilbakestillingsknappen på GFCI uttak å gjenopprette makt. Aktivere spa. Hvis det finnes spa turer eller slutter å fungere andre som varme etterspørsel, er varmeapparatet trolig årsaken. Du må erstatte varmeapparatet elementet.

Tips og advarsler

  • En digital spa pakke kan ikke ha en manuell høy temperatur tilbakestillingsbryteren. Dette styres av en sensor i stedet. Hvis varmeapparatet elementet ikke blir riktig mengde vannføring på grunn av vannpumpe problemer eller dårlig vannstanden, vil sensoren tur varmeapparatet og føre den til å slutte å fungere. Sjekk spaets vannstrømmen for drift av pumpen. Kontroller at boblebadet er på riktig fylle nivå.
  • Aldri prøve å drive et Varmeapparat hvis spa ikke er riktig fylle nivået. Dermed kan forårsake pumpen å miste prime og varmeren elementet å brenne opp.