Tilbakestille en ovn grensebryter

October 5

En av de viktigste systemene i ethvert hjem er varmesystemet. Enten du har en gass eller oljebrenner, er det viktig å forstå hva din grensebryter er og hvor du finner den. Ifølge tvunget varmluft ovner, fan grensen bytte, som det kalles, "regulerer når ovnen blåser varm luft inn i hjemmet ditt ved signalisering viften å slå på eller av ved enkelte temperaturer." En typisk grensebryter har en sølv ring og en hvit bryter som regulerer automatisk/manuell funksjoner. Alltid konsultere en bruksanvisning for ovn din, eller sjekk sine sidepanelet, før du prøver å justere noe.

Instruksjoner

•Skru panelet under plenum, eller varme rør, rett under utkastet hette (diagonalt åpningen). Ta panelet av og sett det til side.

•Locate grensen bytte øverst i det åpne området der panelet ble plassert. Stillingssenderen bør ha en sølv dekket med hvite bryter stikker ut av den.

•Fjern dekselet grensen bytte ved løfte den eller trekke det av, avhengig av modell. Du burde se en sølv ring, med plast kroppen på bryteren under.

•Kontroller innstillingen ekstern. En metall arm er tall som forteller viften å slå av på en lav temperatur, mens den andre armen er tall som forteller brenneren når du skal deaktivere ved høye temperaturer. I mellom bør være en midtre innstilling som markerer en temperatur som viften slås på når brenneren varmer opp.

•Hold urskiven med én hånd mens du flytter venstre metall arm til rundt 90 grader Fahrenheit. Dette er fabrikkinnstillingene. I denne innstillingen skal fan av, så det ikke blåser kjølig luft gjennom huset.

•Hold urskiven og sett midten arm til rundt 30 grader over den nederste arm. Generelt du viften å komme på rundt 110 til 130 grader - som midten armen utpeker--når brenneren varmer opp.

•Still siste armen merke brenner av temperaturen. På de fleste ovner dette bør være satt rundt 200 grader eller bare over. Se ovn manualen eller instruksjon sidepanelet for spesifikk informasjon relatert til temperaturinnstillinger av ovnen din.

•Still hvit bytte til riktig posisjon for ovn din. Skyve den, vil det føre til at viften å kjøre hele tiden og dermed ignorere innstillingene for skiven; trekke det vil tvinge bryteren i automatisk modus til å slå på eller av basert på ekstern innstillingene. La bryteren trakk ut automatisk med mindre instruksjonene for ovn eller en profesjonell fortelle deg noe annet.

•Reattach grense dekselet. Installere panelet på ovnen, å sikre nødvendig med skruene.