Tilbakestille en elektrisk vannvarmer

September 16

Tilbakestille en elektrisk vannvarmer

En elektrisk vannvarmer som har stanset oppvarming skikkelig kan gjøre en dusj eller bad en trist opplevelse. Hvis varmtvannsberederen har plutselig sluttet å fungere, ikke begynne å lete etter en god reparasjon person ennå. Problemet er mest sannsynlig forårsaket av Ovnens termisk sikkerhetsbryter, noe som forstyrrer kraften til oppvarming mekanismer når vannet varmes over 170 grader Fahrenheit. Den termisk sikkerhetsbryter kan nullstilles med et trykk på en knapp.

Instruksjoner

•Look for en rektangulær boks montert på siden av varmtvannsberederen; Dette er din varmeren til Kontrollpanel krets.

Finne den store røde knappen i midten av kontrollpanelet krets. Denne knappen brukes til å tilbakestille den varmtvannsberederen termisk sikkerhetsbryter, kalles høy-grensen temperaturbryteren.

•Trykk og hold røde tilbakestillingsknapp på krets kontrollpanelet i tre til fem sekunder for å tilbakestille varmtvannsberederen. Vente inntil 24 timer før varmtvannsberederen å gjenoppta normal drift.

Tips og advarsler

  • Hvis tilbakestille elektrisk varmtvannsberederen ikke løser problemet, eller hvis problemet vedvarer, kan det være mer enn en utkoplet termisk sikkerhetsbryter. Kontroller den varmtvannsberederen varmeelementer og varmeren kontroller eller kontakt en reparasjon person for å planlegge en avtale for tjenesten.
  • Følg alle forholdsregler når du forsøker å feilsøke eller reparere husholdningsapparater.