Tilbakestille en Brinks Alarm

May 21

Tilbakestille en Brinks Alarm

Brinks selskapet har en lang historie med å gi sikkerhet og beskyttelse. I 2008 ble Brinks hjem sikkerhet Broadview sikkerhet. Sikkerhetstjenester (inkludert overvåking, kundeservice og fakturering) alle forblitt den samme, men virksomheten ble gjennomført under det nye navnet og den nye logoen. Hvis du har en Brinks Alarm system, er det viktig at du vet hvor å restarte systemet etter en alarm utløser. Du kan ikke kunne armen systemet inntil du tilbakestiller det..

Instruksjoner

•Shut alle dører og vinduer som er installert med sensorer eller glass-break detektorer. Et Broadview sikkerhetssystem bruker komponenter kjent med andre sikkerhetssystemer: dør og vindu. Hvis døren åpen, kan ikke sensoren tilbakestille seg selv.

•Prevent noen kjæledyr eller personer flyttes foran bevegelsessensorer installert i hjemmet ditt. Bevegelsesdetektorer utløses hvis noe beveger seg i sin nærhet. Karantene alle pets og fortelle folk å bo ut av rom med bevegelsesdetektorer. Trykk på "Bevegelse av"-knappen på alarm puten å deaktivere bevegelsessensorer.

•Skriv din kodenummer til alarmen pad. Kodenummeret er vanligvis en tre - eller firesifret tall. Angi koden for å deaktivere systemet. Med alle sensorer av og alle dører og Vinduer med installert sensorer lukket, skal skrive koden tilbakestille systemet.