Til hvilken gruppe utbredt flerårige planter hører til Madders?

May 22

Til hvilken gruppe utbredt flerårige planter hører til Madders?

Anlegget familien Rubiaceae inkluderer over 600 slekter og 10.000 arter. Også kjent som sintere familien, denne gruppen av planter er funnet rundt om i verden. Tropiske medlemmer av denne familien har ofte woody stilkene, mens i tempererte områder har urteaktige stengler og blader. Inkludert i denne ulike familie av planter er busker som bouvardia, gardenia og kaffe. Mest gjenkjennelige sintere familien flerårig er Galium (Galium sp.). Bruke noen funksjoner, kan du lære å identifisere stauder fra Gallium slektene av Rubiaceae familien.

Instruksjoner

•Ta merke til hvor anlegget er plassert. Foretrekker de fleste medlemmene Galium slekter lyssky, fuktige områder. Plantene er mindre sannsynlig å vokse i full sol eller hvor jorden er tørr.

•Examine stammer. Vanlige stauder i sintere familien har firkantet stilker. Mint familien har imidlertid også stauder med firkantet stammer, så ikke identifisere anlegget på dette alene.

•Look rett ned stammen på bladene. Bladene av Gallium arter er whorled. Dette betyr at fire bladene vokser ut fra stammen på ett sted som om sirkle stammen. Som du ser ned stammen, vokser hvert sett av bladene i en sirkel rundt ett punkt.

•Examine bladene nærmere. Gallium forlater mål om 1 til 1 1/2 inches lang. Bladene er svært smale med tre årer langs hvert blad.

•Hvis anlegget er i blomst, se på blomster. Sintere familiemedlemmer har klynger av symmetrisk blomster med fire eller fem kronblader på hver blomst. Mer spesifikt, Galium slekter blomster er liten (om en-åtte tomme over) og hvit med fire petals.

•Se om andre funksjoner for å identifisere arten. To av de vanligste Finnøy er søt woodruff (Galium Gras) og Galium (Galium boreale). Som navnet tilsier, sweet woodruff har en søt duft ligner på frisk høy og er vanlig i hager. Galiums definerende trekk er små hårene på stammer som gjør anlegget klamre seg til klær. Galium finnes oftest i skog.

Tips og advarsler

  • En god håndboken vil hjelpe deg med å identifisere flere medlemmer av Rubiaceae familien.