Til å eldre klatre trappen

July 30

Til å eldre klatre trappen

Går opp og ned trappene er noe mange mennesker tar for gitt, men er mange seniorer ikke det uten mye problemer. Heldigvis kan du kjøpe mobilitet assistanse produkter for midlertidig eller permanent installasjon å hjelpe eldre gjenvinne sin uavhengighet og flytte fra etasje til etasje.

StairSteady

Denne enheten er en kvalitet rekkverk som har en støttende rail knyttet til den. StairSteady lysbilder når presset og låser når vekt på den. Personen som bruker den holder på enheten til å gå opp eller ned trappen trygt i sitt eget tempo. Den skinne delen av enheten festes til veggen av din trapp. Sluser håndtaket på plass når trykket er brukt så det at personen er i stand til å hvile når behøvde.

EZ trinn

Dette assistanse trappetrinn ligner litt på en stokk, men det har en fire punkt plast base på bunnen. Miniprogrammet faktisk legger et skritt mellom trapp stigerør slik at personen ikke trenger å gå så høyt. Personen tar EZ trinn enhet ett skritt om gangen opp eller ned trapper å redusere belastningen på kneledd.

Trappeheiser

Elektrisk Trappeheiser installeres på veggen ved siden av en trapp til transport deaktivert eller eldre mennesker opp og ned trappetrinnene. Du kan kjøpe en ny eller rehabilitert trapp Heis, eller du kan leie en. Personen som bruker en trapp heis trykker på en knapp og fortsatt sittende mens trapp heisen gjør hele jobben. Du kan også kjøpe eller leie rullestol Trappeheiser til personer i rullestol.

Trappetrinn klatring rullestol

IBOT mobilitet System, spesielle rullestol gjort å klatre trapper, ble introdusert i 2003. Rullestol eldre og funksjonshemmede verdsette uavhengighet by av enhet - ingen hjelp er nødvendig å operere, enten på bakken eller klatre trappen. IBOT krever en lege resept, og personen som det er ment må vurderes på en iBOT evaluering Center.