Tiger Lily & toksisitet for hundene

August 24

Tiger Lily & toksisitet for hundene

Tiger liljer er vakre blomstrende flerårige blomster innfødt til Asia. Disse blomstene er en stift i mange ornamentale hager. Lær om tiger liljer er giftig å hundene å forhindre potensielle toksisitet problemer hvis din hunden bruker dette anlegget.

Identifikasjon

Tiger liljer er kjent for sine lyse oransje blomster. Disse blomstrer er om lag tre inches i bredde og bære mange brune flekker på kronbladene. Tiger liljer er vitenskapelig kjent som "Lilium tigrinum" eller "Lilium lancifolium."

Effekter

Tiger liljer er giftig å hundene og utgjør ingen betydelig helseproblem hvis ingested.

Betraktninger

Tiger liljer er ikke giftig å hundene, utgjør de en alvorlig helserisiko for katter, ifølge American Society for Prevention of Cruelty til dyr Gift Administrere Senter. Kattene hvem ingest tiger liljer er underlagt oppkast, depresjon, lethargy, appetittløshet, nyresvikt og død.

Misforståelser

Selv om tiger liljer er giftig å hundene, noen plantemateriale forårsake urolig mage hvis spist i et høyt nok mengde. Mageproblemer er ikke alvorlig og selv begrensende, betyr det løser på sin egen uten behov for veterinary bekymre.

Fun Fact

En koreansk legende sier at en eremitt trakk en pil fra en såret tiger kroppen. Tiger spurte eremitt å spre ordet om deres vennskap etter tiger's død. Etter tiger døde, eremitt forvandlet ham til en tiger lily og spre blomsten over hele verden som en påminnelse om denne hendelsen.