Tidsplan for veksten av druer

July 9

Tidsplan for veksten av druer

Gartnere og bønder vokser druer for en rekke årsaker. De bruker druer som en klatring vinranke å dekorere trellises og pergolaer, vokser dem å spise frukt, vokser dem til å lage juice og vin og selge dem for profitt. Før økende druer hjemme, er litt informasjon om en tidslinje for veksten av druer nyttig.

Årlig tidslinje

Druer vokse om våren og sommeren, produsere blomster midt eller sent sommeren og produsere druer i løpet av sensommeren og tidlig høst, avhengig av været, drue variasjon og klima. De fleste gartnere velger hardfør druer som kan overleve vintre i lokale klima. Under svært kalde vintre druer kan bli kaldt skadet men klima-passende varianter vil fortsette å vokse våren etter.

Langsiktig tidslinje

Nye drue planter ta vanligvis omtrent tre år for å etablere seg så produktiv vinstokker. Det første året begynner seedlings å vokse i små vinstokker sterk nok til å overleve vinteren. Det andre året vinstokker blir stor nok til å trenge et støttesystem, som et espalier, arbor eller ledninger. Tredje året, bør gartneren har vinrankene opplært til å støtte systemet og produsere anstendig mengder frukt.

Planting tid

For nye drue planter, skal gartnere i de fleste områder plante druer tidlig om våren, som University of Minnesota og Ohio State University foreslår. Bøndene i varmt klima, som varme deler av California kan starte druer så tidlig som januar eller februar hvis jord er gjennomførbar. Gartnere som vil starte nye drue planter fra stiklinger av eksisterende anlegg kan ta borekaks vinteren og lagre dem pakket i fuktig burlap i en kald kjeller eller begravet helt i fuktig sand eller jord til våren. I løpet av våren, vil borekaks være klar for planting akkurat som andre drue starter planter.

Fruiting og blomstrende

Druer produsere blomster før de vokser deres frukt. De første to årene av vekst, skal gartneren hugge av frukt klynger tillate vinrankene seg å utvikle sunt, som California Master Gartner håndboken antyder. I tredje og fjerde år, kan gartnere starte forlate en klynge på hvert skudd. Årene, gartnere kan la alle sektorgruppene, men bør beskjære av minste canes hver våren mens planter er fortsatt sovende. Forlater bare de sterkeste canes fører til trykklette planter med mer konsekvent mengder sunn frukt hvert år.