Tiden av året å beskjære en japansk plomme treet

May 8

Tiden av året å beskjære en japansk plomme treet

Tiden av året å beskjære japanske plomme treet avhenger delvis på hvorfor du ønsker å beskjære treet og delvis på egenskapene til treet selv. Japansk plommer produserer vakre hvite blomster hvert år, men ta opptil fire år å produsere frukt. De er selv tynning, trenger de å bli trimmed å maksimere vekst, forbedre blomster og øke avling avkastning.

Grunner til å sviske

Når du skal beskjære avhenger av grunnen du har for beskjæring. Du kan være beskjæring å vedlikeholde eller redusere størrelsen på anlegget, for å fjerne uønsket vekst, fjerne døde, syke eller brutt grener og å stimulere blomstring og fruiting.

Stimulere blomstring og Fruiting

Japansk plomme trær blomstrer om våren. De bør beskjæres på senvinteren før ny vekst begynner. Japansk plommer legge knopper våren slik beskjæring dem i februar ikke vil fjerne noen eksisterende knopper. Beskjæring plommer tidlig på våren er best gjort i løpet av tørt vær to dager eller så før og etter beskjæring.

Styrer størrelsen

Den japanske plomme bør beskjæres i en pyramide-lignende figur. Dette gir rikelig med rom for luftsirkulasjon og hindrer vekten av frukt i å bryte ned grenene. Du må beskjære treet årlig etter fall harvest beholde sin form og størrelse.

Fremme treet helse

Fjerne døde, svak eller skadet grener og trim tilbake ny vekst, forlater bare solid grener solid støtte til neste års vekst. Bruke en sealer på endene av noen store lemmer du trimme for å forhindre sap "blø". Rake alle gamle lemmer, borekaks og blader og fjerne eller brenne dem for å hindre sykdom og hindre skadedyr. Når trærne produserer knopper og blader våren, bør de være beskjæres. SAP vil blø fra kutt lemmer på denne tiden og svekke treet eller utsette den for insekt skadedyr og sykdom. Primære tider for beskjæring er etter høsting frukt høsten og på slutten av vinteren til tidlig på våren før ny vekst vises.

Stimulere vekst

Beskjæring vanligvis stimulerer en flush av gjenvekst. Slutten av vinteren til våren beskjæring hjelper forynge og restaurere gamle planter og fremme kraftig vekst. Pass på å forsegle noen store kutt lemmer for å redusere sap blødning.